Kippertransportactiviteiten Ballast Nedam Infra naar BUKO Transport

Nieuwegein, 11 mei 2012 - Ballast Nedam heeft overeenstemming bereikt met BUKO Transport B.V. uit Beverwijk betreffende de overname van de kippertransportactiviteiten van Ballast Nedam Infra en haar dochterbedrijf Van Drooge B.V.. Door deze overname versterken partijen hun samenwerking op het gebied van de kippertransportactiviteiten. De overgenomen activiteiten werden uitgevoerd vanuit het cluster infrastructuur door 16 chauffeurs en met 18 vrachtwagens.

Voorzitter van de raad van bestuur van Ballast Nedam, Theo Bruijninckx over de transactie: “Eind vorig jaar hebben we aangekondigd, dat we de organisatiestructuur van de regionale activiteiten verder in lijn willlen brengen met onze strategie, die gericht is op versterking van de positie op de groeimarkt van de meer integrale projecten. De transportactiviteiten zijn daarin geen kernactiviteit en met deze overname hebben we daar een goede oplossing voor kunnen vinden.”

Wouter Langendijk, directeur van BUKO Transport B.V.: “Als dienstverlener in transport zien we dat het voor wegenbouwbedrijven een opgave is om transportactiviteiten in eigen huis te houden. Je moet het materieel onderhouden, periodiek laten keuren en zorgen voor voldoende bezettingsgraad. Wij nemen die zorg voor Ballast Nedam uit handen met een modern wagenpark en vakmensen. Transport is ons specialisme.”

Wouter Langendijk is verheugd over deze overname: “Door deze overname versterken wij onze positie in de markt en intensiveren wij de samenwerking met Ballast Nedam. Bovendien kunnen wij rekenen op professionele nieuwe collega’s die dezelfde aanpakkersmentaliteit hebben als wij.”

Alle betrokken werknemers hebben ingestemd met het aanbod in het kader van de overname en de vakbonden hebben daartoe positief geadviseerd.

Bekijk het persbericht Kippertransportactiviteiten Ballast Nedam Infra naar BUKO Transport

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. De onderneming is met (integrale) projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden van mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief in een aantal expertisegebieden. Ballast Nedam levert project-, proces- en contractmanagement in de fasen ontwikkeling, realisatie en beheer. Daarnaast levert de onderneming specialistische kennis en (deel)producten. Ballast Nedam is genoteerd aan de NYSE Euronext-beurs in Amsterdam. Het aandeel is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index. http://www.ballastnedam.nl

Over BUKO

De bedrijven van BUKO zijn onafhankelijke dienstverleners voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en evenementen sector. De ondernemingen zijn gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semipermanente huisvesting, transport, verkeersvoorzieningen en tijdelijke sanitaire voorzieningen. BUKO bestaat vijftig jaar en heeft vestigingen door heel Nederland en België en telt ruim achthonderd medewerkers. http://www.buko.nl

 

Nieuws archief

Grootste oppervlak zonnepanelen bij BUKO in Beverwijk Grootste oppervlak zonnepanelen bij BUKO in Beverwijk

BUKO kiest voor het vergroenen van de energievoorziening op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk: 1.730 zonnepanelen met een oppervlak van ruim 2.800m2.

Sanitairbus op Event 14 Sanitairbus op Event 14

Op 2 en 3 april vindt Event 2014 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. ECO Toilet is aanwezig op deze beurs en zal hier een sneak preview tonen van haar allernieuwste product.

BUKO op het Museumplein BUKO op het Museumplein

Voor de verplaatsing van de ingang van het 'Van Gogh museum' heeft BUKO een bouwkantoor geplaatst. Deze bevindt zich op het Museumplein.

BUKO zet eerste MAN Euro 6 vrachtwagen in voor AEB Amsterdam BUKO zet eerste MAN Euro 6 vrachtwagen in voor AEB Amsterdam

BUKO Transport uit Beverwijk heeft 11 nieuwe MAN Euro 6 vrachtwagens toegevoegd aan haar wagenpark. De eerste vrachtwagen is geleverd en heeft naast de jongste Euro normering...

Nieuwbouw school Nieuwbouw school 'De verwondering'

BUKO Bouwsystemen Vuren is gestart met het bouwproject van een nieuw schoolgebouw voor 'De Verwondering'

ECO Toilet plaatst plaskruizen voor een groener Amsterdam ECO Toilet plaatst plaskruizen voor een groener Amsterdam

25 plaskruizen door ECO Toilet geplaatst op Het Beursplein voor Green Urine

ECO Toilet plaatst sanitair voor 2 hardloop evenementen in 1 weekend ECO Toilet plaatst sanitair voor 2 hardloop evenementen in 1 weekend

ECO Toilet plaatste plaszuilen en ECO toiletten langs parcours Harbour Run en TCS Amsterdam Marathon.

Freshteam medewerkers ECO Toilet actief op Valtifest Freshteam medewerkers ECO Toilet actief op Valtifest

Freshteam medewerkers van ECO Toilet zorgen voor schone en frisse toiletten tijdens evenement Valtifest.

BUKO Infrasupport opent vestiging in Zwolle BUKO Infrasupport opent vestiging in Zwolle

Welkom Zwolle! We gaan verder met onze ambitie. BUKO Infrasupport opent vanaf 1 september 2013 een nieuwe vestiging in Zwolle.

Vier BUKO bedrijven presenteren zich onder één merknaam: BUKO Huisvesting Vier BUKO bedrijven presenteren zich onder één merknaam: BUKO Huisvesting

Met de introductie van BUKO Huisvesting willen we benadrukken dat kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan bij BUKO.

Heijmans Materieelbeheer verkoopt deel materieeldienst aan BUKO Heijmans Materieelbeheer verkoopt deel materieeldienst aan BUKO

Per 1 juli 2013 wordt een aantal activiteiten overgedragen aan BUKO. De activiteiten betreffen de huur, (de)montage, inrichting en transport van tijdelijke huisvesting. BUKO neemt ook de desbetreffende materieelbeheer-vestiging in ’s-Hertogenbosch over.

RECO laat specialist in steigerbouw doorstarten RECO laat specialist in steigerbouw doorstarten

Op 17 mei jl. werd het faillisement uitgesproken over MSVB. De activiteiten worden voortgezet door materieelverhuurder RECO en haar partnerbedrijf BUKO.

Tijdelijk filiaal voor Albert Heijn in De Bilt Tijdelijk filiaal voor Albert Heijn in De Bilt

Onlangs is in De Bilt een tijdelijk filiaal voor Albert Heijn aan het Henri Dunantplein feestelijk geopend. Deze gloednieuwe winkel is door BUKO geleverd en gebouwd.

BUKO Infrasupport verzorgt verkeersvoorzieningen tijdens aanleg Warmtenet Rotterdam BUKO Infrasupport verzorgt verkeersvoorzieningen tijdens aanleg Warmtenet Rotterdam

Samen met de verantwoordelijke werven, het Netwerk Verkeersmarinier, en de aannemer heeft BUKO de verschillende verkeerssituaties in dit proces stap voor stap in kaart gebracht.

Volledige nieuwe Westrandweg A5 geopend Volledige nieuwe Westrandweg A5 geopend

BUKO Transport verzorgde voor KWS Infra het asfalttransport van 10 kilometer snelweg waarvan 3,3 kilometer viaduct is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 volgende