Kippertransportactiviteiten Ballast Nedam Infra naar BUKO Transport

Nieuwegein, 11 mei 2012 - Ballast Nedam heeft overeenstemming bereikt met BUKO Transport B.V. uit Beverwijk betreffende de overname van de kippertransportactiviteiten van Ballast Nedam Infra en haar dochterbedrijf Van Drooge B.V.. Door deze overname versterken partijen hun samenwerking op het gebied van de kippertransportactiviteiten. De overgenomen activiteiten werden uitgevoerd vanuit het cluster infrastructuur door 16 chauffeurs en met 18 vrachtwagens.

Voorzitter van de raad van bestuur van Ballast Nedam, Theo Bruijninckx over de transactie: “Eind vorig jaar hebben we aangekondigd, dat we de organisatiestructuur van de regionale activiteiten verder in lijn willlen brengen met onze strategie, die gericht is op versterking van de positie op de groeimarkt van de meer integrale projecten. De transportactiviteiten zijn daarin geen kernactiviteit en met deze overname hebben we daar een goede oplossing voor kunnen vinden.”

Wouter Langendijk, directeur van BUKO Transport B.V.: “Als dienstverlener in transport zien we dat het voor wegenbouwbedrijven een opgave is om transportactiviteiten in eigen huis te houden. Je moet het materieel onderhouden, periodiek laten keuren en zorgen voor voldoende bezettingsgraad. Wij nemen die zorg voor Ballast Nedam uit handen met een modern wagenpark en vakmensen. Transport is ons specialisme.”

Wouter Langendijk is verheugd over deze overname: “Door deze overname versterken wij onze positie in de markt en intensiveren wij de samenwerking met Ballast Nedam. Bovendien kunnen wij rekenen op professionele nieuwe collega’s die dezelfde aanpakkersmentaliteit hebben als wij.”

Alle betrokken werknemers hebben ingestemd met het aanbod in het kader van de overname en de vakbonden hebben daartoe positief geadviseerd.

Bekijk het persbericht Kippertransportactiviteiten Ballast Nedam Infra naar BUKO Transport

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. De onderneming is met (integrale) projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden van mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief in een aantal expertisegebieden. Ballast Nedam levert project-, proces- en contractmanagement in de fasen ontwikkeling, realisatie en beheer. Daarnaast levert de onderneming specialistische kennis en (deel)producten. Ballast Nedam is genoteerd aan de NYSE Euronext-beurs in Amsterdam. Het aandeel is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index. http://www.ballastnedam.nl

Over BUKO

De bedrijven van BUKO zijn onafhankelijke dienstverleners voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en evenementen sector. De ondernemingen zijn gespecialiseerd in onder meer bouwplaatsinrichting, tijdelijke en semipermanente huisvesting, transport, verkeersvoorzieningen en tijdelijke sanitaire voorzieningen. BUKO bestaat vijftig jaar en heeft vestigingen door heel Nederland en België en telt ruim achthonderd medewerkers. http://www.buko.nl

 

Nieuws archief

BUKO Infrasupport neemt deel aan de Infra Relatiedagen in Gorinchem BUKO Infrasupport neemt deel aan de Infra Relatiedagen in Gorinchem

Van dinsdag 28 oktober t/m donderdag 30 oktober vindt in de Evenementenhal in Gorinchem van 13:00 uur tot 21:00 uur de INFRA Relatiedagen plaats. Ook dit jaar zal BUKO Infrasupport weer aan deze beurs deelnemen.

BUKO Huisvesting en Boon Transport nemen deel aan Offshore Energy 2014 BUKO Huisvesting en Boon Transport nemen deel aan Offshore Energy 2014

Op 28 en 29 oktober aanstaande vindt de Offshore Energy 2014 in de Amsterdam RAI plaats. BUKO Huisvesting en Boon Transport nemen weer deel aan deze beurs.

Tijdelijke toiletten voor ‘doe als een boer-dag’ Tijdelijke toiletten voor ‘doe als een boer-dag’

Voor het 'Doe als een boer-dag' evenement georganiseerd door supermarktketen Albert Heijn heeft ECO Toilet ruim 100 toiletten geleverd, verdeeld over 40 locaties.

Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in uitzend –en detacheringsbureau Consolid Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in uitzend –en detacheringsbureau Consolid

Scheybeeck Investments neemt belang van 35% in uitzend- en detacheringsbureau Consolid uit Amsterdam. Scheybeeck Investments wil Consolid in staat stellen om niet alleen autonoom maar ook middels acquisities versneld te groeien. 

BUKO zorgt voor oorverdovend applaus bij de Dam tot Damloop BUKO zorgt voor oorverdovend applaus bij de Dam tot Damloop

Afgelopen weekend was de 30e jubileumeditie van de Dam tot Damloop. Met een tijd van 45 minuten en 43 seconden finishte de eerste deelnemer al, John Mwangangi. Daarnaast hebben ruim 65.000 deelnemers hebben het parcours van Amsterdam naar Zaandam afgelegd, wat een top prestatie!

Hoogste punt bereikt bij tijdelijk winkelcentrum Anklaar Hoogste punt bereikt bij tijdelijk winkelcentrum Anklaar

Op vrijdag 5 september is tijdens een feestelijke bijeenkomst gevierd dat het hoogste punt is bereikt bij de nieuwbouw van het tijdelijk winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Op de bouwlocatie aan de Saloméstraat heeft wethouder Paul Blokhuis het laatste spant gezet van de twee supermarkten die in het plan zijn gesitueerd.

BTS opent vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark BTS opent vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark

BTS uit Wognum opent per 1 september a.s. een vestiging in Beverwijk op het BUKO Bedrijvenpark. Tevens gaat BUKO een strategische samenwerking aan door de eigen werkplaats geheel onder te brengen bij BTS.

BUKO bouwt tijdelijke basisschool in Bloemendaal na fikse brand BUKO bouwt tijdelijke basisschool in Bloemendaal na fikse brand

BUKO bouwt in zeer korte tijd een tijdelijk school nadat de huidige locatie door brand was getroffen.

Nieuwbouw Brede School De Verwondering is opgeleverd Nieuwbouw Brede School De Verwondering is opgeleverd

BUKO Bouwsystemen realiseert binnen 6 maanden basisschool de Verwondering te Lent. Het gehele gebouw is uitgevoerd in hoogwaardige systeembouw.

CHIO Rotterdam vindt partner in BUKO Infrasupport CHIO Rotterdam vindt partner in BUKO Infrasupport

BUKO Infrasupport verzorgt voor 2014 en 2015 de tijdelijke verkeersvoorzieningen voor het outdoor paardenevenement CHIO in Rotterdam. Het CHIO is het grootste paardenevenement van Nederland.

BUKO bouwt tijdelijke school in 2 dagen BUKO bouwt tijdelijke school in 2 dagen

In 2 dagen tijd bouwt BUKO Huisvesting Beverwijk een tijdelijke school in Amsterdam

Sanitair voor Indian Summer festival Sanitair voor Indian Summer festival

ECO Toilet levert voor Indian Summer festival 136 toiletten, 22 plaszuilen en 6 invalidentoiletten.

Opvanglocatie krijgt een nieuw jasje Opvanglocatie krijgt een nieuw jasje

Stichting BOON verzorgt al jaren de naschoolse opvang in Amstelveen. De gebouwen zijn opvallend en kleurrijk. Na een recente uitbreiding komt er toch verandering in het uiterlijk van de gebouwen.

ABN AMRO Marathon Rotterdam wederom erg tevreden met BUKO Infrasupport als partner ABN AMRO Marathon Rotterdam wederom erg tevreden met BUKO Infrasupport als partner

BUKO Infrasupport plaatst ruim 800 verkeersborden, 150 geleidebakens, 150 afzethekken, 10 aktiewagens, 7 tekstwagens en 1500 kegels in de stad.

Afgelopen weekend kleurde Nederland oranje en een beetje groen Afgelopen weekend kleurde Nederland oranje en een beetje groen

De eerste Koningsdag is een feit. ECO Toilet heeft toiletten geleverd door heel Nederland op grote en kleine evenementen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 volgende