Nieuws.

Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in Visual Retailing

Scheybeeck Investments neemt strategisch belang in Visual Retailing.

Scheybeeck Investments heeft een belang verworven in Visual Retailing Holding, bestaande uit Visual Retailing en StyleShoots.

28-09-2015

BUKO Infrasupport opnieuw trotse partner Gemeente Rotterdam.

BUKO Infrasupport is ook de komende jaren weer partner van Gemeente Rotterdam op het gebied van tijdelijke verkeersmaatregelen.

18-09-2015

Tour de France 2015 met medewerking van BUKO Infrasupport.

BUKO Infrasupport heeft een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verkeersvoorzieningen betreffende het ‘monument’ de Tour de France.

10-07-2015

BUKO in Shopping Centre News.

Het vakblad voor winkelcentra heeft een bezoek gebracht aan winkelcentrum Anklaar. Die onlangs door BUKO Bouw & Winkels is gerealiseerd.

25-06-2015

Scheybeeck Investments en S­­PS Group sluiten strategisch partnership.

Scheybeeck Investments en S-P-S sluiten per 29 mei 2015 een strategisch partnership. Dit partnership heeft als doel om invulling te geven aan de ambitie van S-P-S om zowel nationaal als internationaal sterk door te groeien. Scheybeeck Investments neemt een belang van 40% in S-P-S, een gevestigde naam in de markt van ground support equipment (GSE).

29-05-2015
BUKO Huisvesting schaalt op naar VCA-P certificaat

BUKO Huisvesting schaalt op naar VCA-P certificaat.

Op 1 mei 2015 heeft de onafhankelijke certificerende instantie Lloyd’s het nieuw geïmplementeerde VGM systeem van BUKO Huisvesting beoordeeld op basis van de VCA-P eisen. Vastgesteld is dat BUKO Huisvesting ruimschoots voldoet aan de norm en daarmee is opgeschaald vanuit VCA** naar VCA-P.

04-05-2015

BUKO op de Maintenance NEXT beurs in Ahoy.

Bent u professioneel betrokken bij onderhoud, aanschaf, vervanging, uitbreiding, renovatie of reparatie van assets en bent u op zoek naar onderhoudsoplossingen en technologische innovaties? Dan is een bezoek aan de Maintenance NEXT zeker de moeite waard. Van 21 t/m 23 april 2015 verzamelt de complete branche zich in Ahoy Rotterdam om te netwerken, zaken te doen en kennis uit te wisselen.

17-04-2015

Tijdelijke vestiging IJburg college.

De tijdelijke vestiging van het IJburg college is geplaatst. De inrichting van het gebouw is uniek en vernieuwend. Voor ruige materialen en veel kleuren zijn gebruikt.

31-03-2015

Uitbreiding Serviceteam BUKO Huisvesting.

BUKO Huisvesting introduceert twee volledig ingerichte nieuwe servicewagens voor de industrie. We zijn hiermee snel ter plaatse en beschikken we direct over de juiste middelen om adequaat te kunnen optreden.

24-03-2015

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!