Schoon en net materieel. Altijd op voorraad..

Alle benodigdheden en faciliteiten voor uw project tijdig voorhanden: daar zorgen wij voor. BUKO heeft een materieelvoorraad klaarstaan voor gebruik. Van schaftketen, hallen en loodsen, units en sanitair tot diverse soorten opslagcontainers en straatmakersgereedschappen. Maar ook voor veilige terreininrichting met verkeersmaatregelen bent u bij BUKO aan het goede adres.

Met ons uitgebreide wagenpark, ons montageteam en onze storingsdienst is de voortgang van uw project gewaarborgd. Ervaar onze onderscheidende service en bel met BUKO Huisvesting op 0251-262727.

Bedrijf.

BUKO Huisvesting. Flexibele oplossingen, complete dienstverlening

Overal brengt BUKO Huisvesting mensen, materiaal en organisaties onderdak. We lossen huisvestingsvraagstukken op met integrale en kostenefficiënte concepten. Bel ons voor flexibele huisvesting en opslag.

BUKO Infrasupport. Samen onderweg naar veiligheid

BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Als ervaren dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers in GWW en andere sectoren. BUKO Infrasupport heeft vestigingen in Assen, Barendrecht, Rhoon, Beverwijk, Den Haag, Eindhoven, Ochten, Utrecht en Zwolle. Bel ons voor een veilige doorstroom bij werk in uitvoering.

ECO Toilet. Altijd en overal bijzonder goed geregeld

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners in het verhuren, leveren, reinigen en beheren van tijdelijk sanitair in heel Nederland. Voor elke situatie heeft ECO Toilet het juiste sanitair.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!