VGM. Er van op aan kunnen. Altijd.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn van (levens)belang. Drie partnerbedrijven blinken elk op hun eigen manier uit in precisie, continuïteit en betrouwbaarheid. Flash services staat voor betrouwbare en veilige communicatiesystemen. Medizon staat voor levensreddende techniek. Facta staat voor aandrijf- en pomptechnieken die veiligheid en continuïteit van productieprocessen garanderen. Kies daarom voor de veilige en deskundige oplossingen van deze BUKO-partners.

BEDRIJVEN.

Medizon. Een leven redden met één druk op de knop

Een leven redden met één druk op de knop: dat kan met de Automatische Externe Defibrillatoren (AED) van Medizon. Als exclusief importeur voor Nederland en België verhuurt, verkoopt, onderhoudt en keurt Medizon de Defibtech Lifeline AED.

Facta. Oplossingen in aandrijf- en pomptechniek

Al een halve eeuw staat Facta voor vakmanschap, precisie en innovatie in aandrijf-en pomptechniek. Facta ontwerpt, maakt en onderhoudt aandrijvingen voor (industriële) installaties en motoren. Specialismen zijn aandrijf-, pomp-, besturings- en lifttechniek.

Flash Private Mobile Network. De kunst van het verstaan

Flash Private Mobile Networks verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Haar branche-specifieke ervaring stelt Flash in staat om bedrijfs- en communicatieprocessen integraal te bekijken én te doorgronden. Flash kijkt daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In haar oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!