BUKO Infrasupport Regiovestiging Eindhoven
Bijrijder / Vakman Verkeersmaatregelen Eindhoven
Eindhoven fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Als Bijrijder, ook wel Vakman 2 genoemd, ga je samen met je collega op pad in de regio Eindhoven. Je zorgt ervoor dat tijdelijke verkeersmaatregelen op de juiste tijd op de juiste locatie staan. Jij bent dagelijks in de weer met verkeersborden, afzethekken, kegels en verkeerslichten. Het leveren, plaatsen en verwijderen van deze materialen is fysiek werk. Je kunt je abonnement op de sportschool dan ook prima opzeggen. 

Onze vakmannen staan er in weer en wind. Voor dag en dauw. In het holst van de nacht, en in het weekend zodat de weggebruikers het minst last hebben van werkzaamheden. Wat wij bij BUKO doen is niet altijd zichtbaar, maar als je ons een keer ergens ziet kom je ons steeds weer tegen. Overal.

WIJ

De lijnen zijn kort en de deur staat altijd open. We vinden werkplezier erg belangrijk en vinden dat je als collega’s op elkaar moet kunnen bouwen. Wel blijven we kritisch en delen kennis en successen. Zo komen we verder. We hebben aandacht voor elkaar en voor onze omgeving, we doen het netjes of we doen het niet.

BUKO werkt met:

JIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Ons team in Eindhoven heet je graag welkom. Klik op solliciteren en stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar Hanneke Roelands. Je zult uiterlijk een week na het sluiten van de vacature bericht van ons ontvangen. 

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail