ECO Toilet
Zelfstandig chauffeur ECO Toilet
Noord-Holland | Zuid-Holland | Gelderland | Groningen Voltijd/Deeltijd uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

Als chauffeur ben jij ons visitekaartje

WIJ

WIJ zijn BUKO. Samen werken we vanuit dezelfde principes aan een succesvolle groeiende serviceorganisatie. Wij zijn service-gedreven, gericht op groei van onze klanten en medewerkers. Binnen de BUKO-familie hoort ook ons meest herkenbare merk: ECO Toilet.

ECO Toilet is dé adviseur en leverancier op het gebied van tijdelijk sanitair. Elke dag is anders want op het ene moment sta je op een groot dancefestival met 800 toiletten en de volgende dag lever je een paar toiletten af voor een bouwproject. Onze 50 ECO-collega’s heetten je graag welkom in het team als nieuwe zelfstandige vrachtwagenchauffeur!

Als ECO Toilet bieden wij:

JIJ + WIJ

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

In de ochtend drink je rustig je koffie op de bank. Je zet je werktelefoon aan en bekijkt de route van vandaag. De planners hebben een mooie route voor je uitgestippeld bij een aantal vaste klanten, maar ook een nieuwe klant. Gelukkig mag je je eigen begintijd bepalen. Je kiest ervoor om voor de files te vertrekken. Jij kan vanmiddag nog een aantal uur van de zon genieten. Het is nu 05.00 uur en je rijdt met de vrachtwagen richting het depot om de toiletten op te halen.

Bij het depot drink je eerst nog een bakje koffie en klets je met een collega die ook lekker vroeg wilde beginnen. Je laadt je vrachtwagen en levert de toiletten volgens de route af. Vlak voor de lunch krijg je via de boordcomputer een bericht binnen. Er is een klant die wenst dat de twee toiletten op zijn bouwplaats worden opgehaald. Jouw route komt hier vanmiddag langs dus je haalt ze op, spoelt ze schoon en levert ze weer bij de volgende klant af. Je houdt van deze duidelijke manier van communiceren en werken!

Aan het einde van jouw werkdag rijd je terug naar het depot om de vrachtwagen alvast te laden voor morgen, dan hoef je dat de volgende ochtend niet meer te doen. De planners denken graag met alle chauffeurs mee om jouw werk zo praktisch en efficiënt mogelijk te houden. Voordat je naar huis gaat kijk je nog op de interne social app: 100% BUKO en je ziet dat je uitgenodigd bent voor de jaarlijkse barbecue. Je hebt zin om alle collega’s weer eens te zien en zet jezelf snel op aanwezig. Op naar morgen, maar eerst lekker van de zon genieten.

Jij herkent je in bovenstaand profiel als chauffeur? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO en ECO Toilet? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar vacatures@buko.nl. Heb je vragen, bel dan naar Nienke Duisdeiker op 0251-262720.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail