BUKO Huisvesting
Commercieel medewerker
Rijnmond Voltijd uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

Ben jij administratief goed onderlegd en heb je commercieel talent?

Elke dag nieuwe kansen zien, inspelen op wat de klant wil, snel en effectief, dat is onze stijl die bij ons, als BUKO Huisvesting past en helpt om onze business te doen groeien. En omdat er groei in zit hebben we ondersteuning nodig, administratief en commercieel.

JIJ komt te werken in een dynamisch team op onze vestiging in Heinenoord. Van hieruit vinden alle commerciële en voorbereidende werkzaamheden plaats m.b.t. verhuur van tijdelijke huisvesting in de regio Rotterdam. Deze verhuren wij aan onze klanten in de petrochemie, onderwijs, industrie, zorg, kinderopvang en waar ook maar tijdelijke huisvesting gewenst is. Uiteraard horen daar verkoopafspraken bij, opvolging daarvan, offerte-uitwerking en contacten met klanten en/of leveranciers. Jij ondersteunt daarin onze accountmanagers, die elke dag druk zijn om bestaande en nieuwe klanten van dienst te zijn. Jij bent hun aanspreekpunt voor binnen.

JIJ bent iemand die: proactief de telefoon oppakt, contact heeft met (potentiële) klanten om afspraken te maken, informatie inwint over verkoopkansen en/of -afspraken. Je helpt met het vormgeven aan offertes en verwerkt accuraat en adequaat klant- en orderinformatie in verschillende systemen. In klantencontacten denk je met de klant mee in wat deze wil bereiken en stemt dit af met de accountmanager. Naarmate je bent ingewerkt zul je een aantal zaken daarvan zelfstandig kunnen oppakken.

WIJ

WIJ bieden een functie voor iemand met een MBO+ of HBO diploma, bij voorkeur in een commerciële richting, die op termijn wellicht wil doorgroeien naar accountmanager. Je bent een teamwerker, iemand die graag en goed zaken afstemt, die oog heeft voor het tevreden stellen van klanten, zodat zij onze ambassadeurs worden. Het kan op momenten best hectisch zijn, daarom kun je omgaan met stress en je weet prioriteiten te stellen. Je staat bekend als vriendelijk en nauwkeurig. Het betreft een 40-urige werkweek.

JIJ + WIJ

Als BUKO bieden wij:

Herken JIJ jezelf in dit profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO en ECO Toilet? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar vacatures@buko.nl. Heb je vragen, bel dan naar Nienke Duisdeiker op 0251-26 27 20.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail