BUKO Infrasupport Regiovestiging Assen
Ervaren Adviseur Assen
Assen Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Heb je interesse in Bouw en Infra? Wij leren je graag alles over tijdelijke verkeersmaatregelen zodat je bij ons aan de slag kan als Adviseur Verkeersmaatregelen. 

Als adviseur coördineer je projecten van a tot z. Je stelt offertes op, laat verkeersplannen maken en vraagt vergunningen aan. Je onderhoudt contact met alle betrokken partijen en bent het centrale aanspreekpunt van advies tot evaluatie. Daarnaast werk je nauw samen met onze projectondersteuners en collega’s in de uitvoering. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp. En ook diverse lokale overheden zoals provincies, gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn wij graag van dienst.

WIJ

Wij zoeken aanpakkers die niet wachten tot ze een opdracht krijgen, maar zelf aan de slag gaan en vragen stellen. Je hebt er zin in en je gaat er voor. Een gezonde dosis humor is welkom, we zijn wel in voor een geintje. En we houden ons aan onze afspraak. Een man een man een woord een woord. Dat doen we alweer meer dan 25 jaar. We zijn niet voor niets wereldberoemd in de regio’s waar we werken en ver daar buiten ook vaak trouwens.

 

JIJ

 

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Mark en Mandy verwelkomen je graag in het team. Klik op solliciteren en stuur je CV met motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail