BUKO Infrasupport Regiovestiging Assen
Ervaren Adviseur Assen
Assen Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

In onze regio Assen zijn we op zoek naar iemand met ervaring als adviseur of projectleider in de Infra. Iemand met de juiste bagage die een bepaalde verantwoordelijkheid aan kan en in korte tijd zijn weg vindt binnen BUKO.
In deze rol verwachten we een actieve houding in sales en een aanstekelijk enthousiasme.

Je hebt net een klant geadviseerd een rijdende afzetting toe te passen en er staat een klant bij de balie. Dan gaat de telefoon en vraagt een andere klant of je per direct een verkeersregelaar kan regelen. Gelukkig sta jij je mannetje en weet je prioriteiten te stellen onder druk. Daarnaast ben je met jouw commerciële vaardigheden zo klaar voor de volgende uitdaging, maar nu eerst taart eten omdat jouw collega een mooi werk heeft aangenomen.

JIJ

Als Projectleider/Adviseur adviseer je klanten over de toepassingsmogelijkheden van onze verkeersvoorzieningen, je stelt offertes op, laat verkeersplannen maken en vraagt vergunningen aan. Ook onderhoud je contact met stakeholders zoals gemeenten en provincies. Kortom je bent het aanspreekpunt voor de klant van advies tot evaluatie. Daarnaast verwachten we dat je samen met onze adviseurs en projectondersteuners het team helpt groeien naar een hoger niveau.

WIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Mark en Mandy verwelkomen je graag in het team. Klik op solliciteren en stuur je CV met motivatie naar Hanneke Roelands.

*Alleen kandidaten met een achtergrond in Infra/GWW worden in behandeling genomen.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail