BUKO Infrasupport Regiovestiging Rotterdam
Ervaren Adviseur Rotterdam
Rhoon Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Heb je ervaring in de Bouw en Infra? Ga bij ons als adviseur en bijt je vast in alles wat met tijdelijke verkeersmaatregelen te maken heeft. 

Wij zoeken aanpakkers die niet wachten tot ze een opdracht krijgen, maar zelf aan de slag gaan en vragen stellen. Je hebt er zin in en je gaat er voor. Een gezonde dosis humor is welkom, we zijn wel in voor een geintje. En we houden ons aan onze afspraak. Een man een man een woord een woord. Dat doen we alweer meer dan 25 jaar. We zijn niet voor niets wereldberoemd in de regio’s waar we werken en ver daar buiten ook vaak trouwens.

WIJ

Als adviseur coördineer je projecten van a tot z. Je stelt offertes op, laat verkeersplannen maken en vraagt vergunningen aan. Je onderhoudt contact met alle betrokken partijen en bent het centrale aanspreekpunt van advies tot evaluatie. Daarnaast werk je nauw samen met onze projectondersteuners en collega’s in de uitvoering. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp. En ook diverse lokale overheden zoals provincies, gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn wij graag van dienst.

JIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Dan zijn wij op zoek naar jou! Raymon en Matthijs heten je graag welkom en nemen je mee in de dynamiek van onze branche.

Stuur je CV + motivatie naar Hanneke Roelands. Je zult uiterlijk een week na het sluiten van de vacature bericht van ons ontvangen. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail