BUKO Transport
Kipperchauffeurs
Beverwijk 40 uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

Elk jaar bijscholing. Werken met het nieuwste materieel. Continu aandacht voor veiligheid en voor jouw gezondheid. Dat is werken bij BUKO.

Werk je graag met modern materieel en in teams met vakmensen? Lever je vakwerk en heb je een scherpe blik voor veiligheid? Ben je toe aan een volgende stap of heb je net je C-rijbewijs op zak? Dan zoeken we jou!

BUKO Transport in Beverwijk heeft diverse vacatures voor zowel startende als ervaren kipper chauffeurs. Als kipperchauffeur bouw jij mee aan de groei van ons familiebedrijf. In deze functie werk je met het modernste materieel en is jaarlijkse scholing vanzelfsprekend. Geen dag is hetzelfde.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar je doet het niet alleen. Samen met 75 collega’s draag je zorg voor de meest efficiënte en veilige uitvoering van al onze transporten. Van bulktransport tot asfalttransport. In hartje Amsterdam en op de A9 maar ook bij de Asfaltmolen of Schiphol. Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs en VCA-certificaat dan heb je een streepje voor.

WIJ

BUKO Transport is gespecialiseerd in transport voor de grond-, weg-, en waterbouw en in industrie in Noord-Holland. Met 75 vakbekwame chauffeurs en uiterst modern materieel realiseren wij 24/7 transporten voor gerenommeerde opdrachtgevers in Noord-Holland. Veilig, vakkundig en efficiënt. 

JIJ + WIJ

Werken met het modernste materieel en volop zelfstandigheid. Vakmanschap krijgt bij BUKO alle ruimte. Wij helpen je je vakbekwaamheid op pijl te houden en bieden je jaarlijks een opleidingsdag aan zodat jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Verder ben je een enthousiaste collega, leergierig en toon je het initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.

Heb je een flinke drive en wil je doorgroeien? Door de diversiteit aan logistieke activiteiten binnen BUKO zijn doorgroeimogelijkheden volop aanwezig. Je kunt rekenen op een informele werksfeer en korte lijnen, passend bij een familiebedrijf. Dat is prettig werken. Niet voor niets vieren we regelmatig 25 jarige dienstverbanden. Marktconforme arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV naar transportplanning@buko.nl. Voor meer informatie bel 0251 - 26 27 30  en vraag naar Rob Orij.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail