BUKO Infrasupport Hoofdkantoor
Meewerkstage HR
Barendrecht stage 32 u/wk
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht bieden diverse stafafdelingen ondersteuning aan onze acht regiovestigingen en materieeldienst. De afdeling HR bestaat uit 3 collega’s: de HR-manager, HR-assistent en Recruiter. Het HR-team is op zoek naar een stagiair die gedurende 20 weken, 4 dagen in de week zal meewerken op de afdeling en aan verschillende projecten en doelstellingen. Je standplaats is Barendrecht, waar je samen met zo’n met  15 man zal werken, verdeeld over de afdelingen HR, KAM, Marketing- en Communicatie en de Financiële Administratie en Directie. We staan voor elkaar klaar en helpen waar we kunnen. Ook lunchen we samen en sluiten we de week af met een borrel. 

WIJ

Wij zijn BUKO Infrasupport, specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij realiseren alle mogelijke wegafzettingen en -markeringen middels het leveren en plaatsen van tijdelijke verkeersborden, -lichten, geleidenbakens, hekken en ander groot en klein materiaal. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp.

In deze meewerkstage ontvang je een vergoeding van € 400 bruto per maand obv een fulltime werkweek. Een kleine greep uit je dagelijkse werkzaamheden:

JIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag ons HR team komen versterken middels een 20-weekse meewerkstage? Stuur dan je aanmelding met CV en motivatie naar onze recruiter Hanneke Roelands via hroelands@buko.nl

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail