BUKO Infrasupport Regiovestiging Zwolle
Montagemedewerker Zwolle
Zwolle Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Weet jij van aanpakken en werk je secuur? Als Montagemedewerker werk je op de werf en ben je verantwoordelijk voor het bestickeren van onze borden voor de verhuur. Ook de montage van de juiste bordencombinaties en het klaarzetten van afzetmaterialen behoren tot je hoofdtaken. Klinkt dit als een functie voor jou? Lees dan verder.

WIJ

De lijnen zijn kort en de deur staat altijd open. We vinden werkplezier erg belangrijk en vinden dat je als collega’s op elkaar moet kunnen bouwen. Wel blijven we kritisch en delen kennis en successen. Zo komen we verder. We hebben aandacht voor elkaar en voor onze omgeving, we doen het netjes of we doen het niet. 

BUKO werkt met:

JIJ

Onze borden en ander materiaal zijn ons visitekaartje, jij zorgt ervoor dat alles opgeruimd en netjes klaar staat voor de volgende klus. Als Montagemedewerker bereid je de bebording voor, die vervolgens door de vakmannen langs de weg wordt geplaatst. Je helpt je collega’s met het laden en lossen van de wagens. En zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving.

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail