ECO Toilet
Planner
Beverwijk 40 uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

BEN JIJ ZOALS JEROEN EN STEFAN?

Ambitieus, elke dag serieus en hard werken, loyaal en vriendelijk naar klanten en collega’s. Dit zijn echt Jeroen en Stefan. Dit is echt ECO Toilet. Als je een beetje op hen lijkt, kun je bij ons komen werken.

Je werkt voor ECO Toilet, een onderneming van BUKO Huisvesting. ECO Toilet verzorgt dagelijks mobiel sanitair in de bouw branche, industrie, particulieren en evenementen. Een gekwalificeerd team van chauffeurs zorgt voor de plaatsing en reiniging van dat sanitair. Dat vereist planning en aansturing. Zo maken we week- en dagplanningen, maar elke dag is anders, dus moeten die soms op het laatste moment aangepast worden. Dat vereist puzzelen, overleg met chauffeurs en klanten. Op momenten kan dat best hectisch zijn. Je bent stressbestendig en hebt een positieve en vriendelijke houding. Wij zoeken elk moment naar de beste oplossing voor onze klanten. We werken met een order- (Omega) en planningssysteem (TRACC). Dat vereist kennis en vaardigheid met automatisering. Als je er al kennis van hebt dan is dat zeker een voordeel en anders brengen we je die kennis graag bij. We zoeken een collega met enige werkervaring, een opleiding op MBO-niveau, goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en souplesse.

WIJ

WIJ, Jeroen en Stefan, hebben het zo druk gekregen dat wij graag een collega naast ons willen hebben. Wij zijn toegewijd aan een efficiëntere planning voor onszelf en de chauffeurs maar hierbij missen nog iemand. Niet vervelend, want wij zijn zeer betrokken met het werk en ons bedrijf, maar het kan ook te veel worden. Het extra werk heeft te maken met de uitbreiding van de dienstverlening aan onze bestaande en nieuwe klanten, maar ook met toegenomen werkzaamheden rondom evenementen in de weekenden. Wij zijn dus dringend op zoek naar een fulltime PLANNER in Beverwijk


JIJ + WIJ

Als ECO Toilet bieden WIJ:

 
Herken JIJ jezelf in dit profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO en ECO Toilet? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar vacatures@buko.nl. Heb je vragen, bel dan naar Nienke Duisdeiker op 0251-26 27 20.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail