BUKO Infrasupport Regiovestiging Ochten
Projectleider regio Gelderland
Ochten fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Heb jij ervaring in de Infra / GWW? In de regio Gelderland zoeken we een projectleider met een paar jaar ervaring. Ben jij iemand die goed kan organiseren, projecten tot stand kan brengen en sturing geeft? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken.

WIJ

Wij zijn BUKO Infrasupport, specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij realiseren alle mogelijke wegafzettingen en -markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staan veiligheid, kwaliteit en milieubewustheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. 

BUKO werkt met:

Als Projectleider Verkeersmaatregelen adviseer je klanten over toepassingsmogelijkheden van onze verkeersvoorzieningen, laat je verkeersplannen maken en offertes opstellen. Je coördineert en/of verzorgt de werkvoorbereiding en afhandeling van binnengekomen opdrachten. Je woont bouwvergaderingen bij en houdt overzicht. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; kwaliteit, planning en financiële bewaking. Daarnaast onderhoud je intensief contact met strategisch waardevolle klantrelaties. Kortom je bent het aanspreekpunt voor de klant van advies tot evaluatie.

JIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik dan op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail