BUKO Huisvesting
Stagiair Administratie
Beverwijk uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

Jouw taken zullen bestaan uit:

Jij bent

WIJ

WIJ zijn BUKO. Samen werken we vanuit dezelfde principes aan een succesvolle groeiende serviceorganisatie. Wij zijn service-gedreven, gericht op groei van onze klanten en medewerkers. BUKO staat bekend als onderscheidende totaalleverancier op het gebied van tijdelijke en semi-permanente huisvesting voor industrie, bouw, evenementen, het onderwijs, de zorg, kinderopvang, sport & recreatie, retail en voor particulieren. Naast complete gebouwen verhuren wij dagelijks mobiele toiletten, units, containers en schaftwagens aan grote en kleine bedrijven.

Wij vragen een initiatiefrijke stagiaire die ervaring wil opdoen op een financiële afdeling. Hij/zij moet nauwkeurig kunnen werken, niet bang zijn om vragen te stellen en klanten willen bellen om nadere informatie te krijgen. Je hebt een representatieve instelling en bent de Nederlandse taal goed vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

JIJ + WIJ

Wij bieden tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je leert alle facetten van het vak omdat we een klein team zijn. BUKO is begonnen als familiebedrijf en deze sfeer zit er nog altijd in. Alle deuren staan altijd open en je praat even gemakkelijk met de directeur als met een werkvoorbereider of een chauffeur. We hebben meerdere personeelsfeesten en -borrels. We zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets vanaf station Beverwijk (10 minuten) of met de auto.Je wordt goed ingewerkt en je krijgt volop de kans om jezelf te laten zien. Wij investeren graag in klanten maar ook in jou.

Jij herkent je in bovenstaand profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan je sollicitatie met CV of bel met Nienke Duisdeiker (HR) via 0682045059.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail