BUKO Bouwsystemen
Allround timmerman (buitendienst)
Vuren Voltijd uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

WIJ

WIJ zijn BUKO. Samen werken we vanuit dezelfde principes aan een succesvolle groeiende serviceorganisatie. Wij zijn service-gedreven, gericht op groei van onze klanten en medewerkers.  BUKO staat bekend als onderscheidende totaalleverancier op het gebied van tijdelijke en semi-permanente huisvesting voor industrie, bouw, evenementen, het onderwijs, de zorg, kinderopvang, sport & recreatie, retail en voor particulieren. Naast complete gebouwen verhuren wij dagelijks mobiele toiletten, units, containers en schaftwagens aan grote en kleine bedrijven.

Wij vragen daarvoor een initiatiefrijke en flexibele collega, die in 40 uur per week vanuit zijn/haar ervaring weet te bouwen aan de kwaliteit van de productie en daarmee groei van onze business. Je hebt weliswaar je eigen taken, maar waar kansen zijn om anderen te ondersteunen ben je breed inzetbaar. Daarnaast houd je van verbeteren en vernieuwen, ben je procesmatig ingesteld en ben je een echte teamspeler.

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een informele werksfeer. We hebben prima arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden voor kandidaten met energie, die beslissingen durven nemen en van doorzetten weten. Je wordt goed ingewerkt en je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij investeren graag in klanten maar ook in jou. We zoeken mensen die net als wij een stap extra doen in hun werk.

JIJ + WIJ

Voor de buitendienst van BUKO Bouwsystemen in Vuren zoeken wij een

ALLROUND TIMMERMAN (buitendienst)

In de functie van timmerman buitendienst ga jij het land door met verschillende collega’s om bij onze uiteenlopende projecten te werken. Het ene moment zit je in Deventer om studentenhuizen te bouwen en het andere moment begin je aan een school in Renkum. Als timmerman krijg je te maken met alle voorkomende montage- en demontage werkzaamheden. De projecten zijn erg divers en dit een prachtige kans om jouw kwaliteiten te laten zien.

Jij herkent je in bovenstaand profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan je sollicitatie met CV naar vacatures@buko.nl of bel met Nienke Duisdeiker (HR) op 0682045059.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail