BUKO Infrasupport Regiovestiging Rotterdam
Uitvoerder Rotterdam
Rhoon Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Ben je een ervaren uitvoerder? BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. In de regio Zuid-West Nederland hebben we een vacature jou!

Als uitvoerder bij BUKO ben je verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van de aan jou toegewezen projecten binnen vastgestelde planningen. Hierbij worden onze opdrachtgevers door jou ontzorgd en houd je toezicht op een juiste uitvoering van de werkzaamheden. Je haalt het maximale uit je team van vakmannen, door ze te motiveren en te coachen. Daarnaast kun je daadkrachtig optreden. Onze uitvoerders werken nauw samen met de werkvoorbereider, planner en andere projectbetrokkenen.

Een greep uit je taken:

-       Je stuurt projecten op locatie aan;
-       Je woont projectgebonden vergaderingen bij;
-       Je zorgt ervoor dat projecten conform afspraak worden uitgevoerd;
-       Je ziet toe op een goede uitvoering volgens opdracht, planning en veiligheidsvoorschriften (KAM-beleid en werkplekinspecties);
-       Na de afronding van een project zorg je voor de oplevering en administratieve afwikkeling.

BUKO Infrasupport realiseert alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staan veiligheid, kwaliteit en milieubewustheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop.

JIJ

WIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik dan op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands. 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail