BUKO Infrasupport Regiovestiging Rotterdam
Uitvoerder Verkeersmaatregelen Rotterdam
Rhoon Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Heb jij ervaring met uitvoering in de Infra / GWW?. In de regio Zuid-West Nederland zoeken we een ervaren uitvoerder verkeersmaatregelen. 

Als uitvoerder bij BUKO Infrasupport ben je verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van de aan jou toegewezen projecten binnen vastgestelde planningen. Hierbij worden onze opdrachtgevers door jou ontzorgd en houd je toezicht op een juiste en veilige uitvoering van de werkzaamheden. Je haalt het maximale uit je team van vakmannen, door ze te motiveren en te coachen. Daarnaast kun je daadkrachtig optreden. Als uitvoerder werk je nauw samen met andere uitvoerders en coördinators in de regio, de werkvoorbereider, planner en andere projectbetrokkenen.

WIJ

Wij zijn BUKO Infrasupport, specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij realiseren alle mogelijke wegafzettingen en -markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staan veiligheid, kwaliteit en milieubewustheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. 

BUKO werkt met:

De lijnen zijn kort en de deur staat altijd open. We vinden werkplezier erg belangrijk en vinden dat je als collega’s op elkaar moet kunnen bouwen. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp. En ook diverse lokale overheden zoals provincies, gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn wij graag van dienst.

JIJ

Een greep uit je verantwoordelijkheden:

-       Zorgen dat verkeersprojecten veilig en conform afspraak worden uitgevoerd;
-       Schakel tussen werkvoorbereiding, uitvoering en klant;
-       Bijwonen van projectgebonden vergaderingen;
-       Deelnemen aan intern en extern overleg;
-       Uitvoeren van werkplekinspecties;
-       Verzorgen van oplevering en administratieve afwikkeling van projecten;
-       Sparringpartner van de Operationeel Manager;
-       Opleiden, coachen en aansturen van onze vakmannen;
-       Beoordelen van vakmannen op productiviteit en kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden.

Daarnaast heb jij:

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik dan op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail