BUKO Infrasupport Regiovestiging Utrecht
Uitvoerder VRI
Utrecht fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Heb jij ervaring met uitvoering in de Infra / GWW? Onze materieeldienst in Utrecht zoekt een Uitvoerder VRI met een vooruitziende blik en klantgerichte instelling. 

Als Uitvoerder VRI ben je verantwoordelijk voor de uitvoering  van al onze landelijke  VRI-projecten. Je werkt volgens een vastgestelde planning en houdt gedurende het project toezicht op de juiste en veilige plaatsing, aanpassing en verwijdering van de tijdelijke installatie. Vooraf bepaal je samen met de werkvoorbereider op locatie de benodigde inzet van mensen en materieel. Je ontwikkelt op basis van de verkregen inzichten een VRI-programma en bent verantwoordelijk voor de FAT en SAT-testen. Je hebt niet alleen contact met collega’s maar hebt ook een actieve rol in het klantcontact. Je bent regelmatig samen met onze adviseurs op pad om advies te geven over de inzet van onze installaties. Hierdoor ondersteun je onze bedrijfsfilosofie waarbij we altijd zijn gericht op het ontzorgen van onze klant. 

Vanuit je standplaats bij onze interne Materieeldienst pak je samen met het team verschillende werkzaamheden op, waar op onze locaties niet altijd de juiste mogelijkheden voor in huis zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwerken van anti-diefstal apparatuur op ons materieel en het ontwikkelen van scheepvaart verlichting.

WIJ

Wij zijn BUKO Infrasupport, specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. Wij realiseren alle mogelijke wegafzettingen en -markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staan veiligheid, kwaliteit en milieubewustheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop.

BUKO werkt met:

De lijnen zijn kort en de deur staat altijd open. We vinden werkplezier erg belangrijk en vinden dat je als collega’s op elkaar moet kunnen bouwen. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp. En ook diverse lokale overheden zoals provincies, gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn wij graag van dienst.

JIJ

-       Zorgt dat verkeersprojecten veilig en conform afspraak worden uitgevoerd;

-       Bent de verbindende schakel tussen werkvoorbereiding, uitvoering en klant;

-       Woont projectgebonden vergaderingen bij;

-       Neemt deel aan intern en extern overleg;

-       Ontwikkelt VRI-programma’s;

-       Verzorgt oplevering en administratieve afwikkeling van projecten;

-       Bent sparringpartner van de Manager Materieel en Logistiek.

 

Daarnaast heb jij:

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik dan op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail