BUKO Infrasupport Regiovestiging Zwolle
Vakman 1 Verkeersmaatregelen Zwolle
Zwolle Fulltime
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Als Vakman 1 ben je met je collega op pad in de regio Zwolle. Samen met de bijrijder ben jij verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dat zijn o.a. kegels, afzethekken, verkeersborden of verkeerslichten. Verkeersplannen kun je vertalen naar correcte, efficiënte en veilige situaties. Kennis over de GWW sector is belangrijk om je werk op een veilige manier uit te kunnen voeren.

WIJ

De lijnen zijn kort en de deur staat altijd open. We vinden werkplezier erg belangrijk en vinden dat je als collega’s op elkaar moet kunnen bouwen. Onze klanten zijn de grootste bouwers en aannemers van Nederland maar net zo goed de organisator van een lokaal feestje in het dorp. En ook diverse lokale overheden zoals provincies, gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat zijn wij graag van dienst. 

BUKO werkt met:

JIJ

JIJ + WIJ

Herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Ons team in Zwolle heet je graag welkom. Klik op solliciteren en stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar Hanneke Roelands. Je zult uiterlijk een week na het sluiten van de vacature bericht van ons ontvangen. 

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail