BUKO Infrasupport Regiovestiging Rotterdam
Vakman Verkeersmaatregelen/Bijrijder
Rhoon Vakman Verkeersmaatregelen/Bijrijder
Terug naar het vacatureoverzicht Print

Als Vakman Verkeersmaatregelen ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals wegafzettingen en omleidingen. Afzethekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten zullen dagelijks door je handen gaan. Verkeersplannen kun je vertalen naar correcte, efficiënte en veilige situaties. Kennis over de GWW sector is belangrijk om je werk op een veilige manier uit te kunnen voeren.

JIJ

Je bent in een fysiek goede conditie. Je bent in bezit van minimaal rijbewijs B en het liefst in het bezit van eigen vervoer. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Dit in verband met het klantcontact wat geregeld aan de orde zal zijn. Tot slot ben je woonachtig in Regio Rotterdam (liefst binnen een straal van 30 km).

In het bezit zijn van een VCA diploma en/of BRL9101 diploma en/of landelijke verkeersregelaarspas is een pré, maar geen vereiste.

WIJ

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden in een dynamische werkomgeving. Wij verbeteren voortdurend ons kwaliteitsniveau en zijn een bedrijf met een gezonde ambitie. 

JIJ + WIJ

Woon jij in Regio Rotterdam en herken jij je in bovenstaand profiel? Wil je graag met ons werken aan een sterk en groeiend BUKO Infrasupport? Klik dan op solliciteren en stuur je sollicitatie met CV en motivatie naar Hanneke Roelands.

 

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
Solliciteer

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail