BUKO Bouw & Winkels
Verkoop Medewerker
Zaltbommel Voltijd uur
Terug naar het vacatureoverzicht Print

JIJ

JIJ bent een ambitieuze en commerciële doorzetter met affiniteit met bouw en techniek. Je neemt je verantwoordelijkheid, durft te delen en motiveert anderen. De eigenschappen creativiteit, inzet, initiatief en samenwerken kenmerken jou.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

Jouw nieuwe collega’s zijn op zoek naar een partner met de volgende kwalificaties en vaardigheden:

WIJ

WIJ zijn BUKO. Samen werken we vanuit dezelfde principes aan een succesvolle groeiende serviceorganisatie. Wij zijn service-gedreven, gericht op groei van onze klanten en medewerkers. BUKO staat bekend als onderscheidende totaalleverancier op het gebied van tijdelijke en semi-permanente huisvesting voor industrie, bouw, evenementen, het onderwijs, de zorg, kinderopvang, sport & recreatie, retail en voor particulieren. Naast complete gebouwen verhuren wij dagelijks mobiele toiletten, units, containers en schaftwagens aan grote en kleine bedrijven.

WIJ zoeken een startende of ervaren Verkoop Medewerker voor de ondersteuning van onze commerciële activiteiten. Je werkt intensief samen met het team van verkopers aan een klantgericht verkoopproces. Ons doel is om je binnen afzienbare tijd op te leiden voor een commerciële buitendienst functie.

JIJ + WIJ

Wij bieden tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je ontvangt een prima salaris en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je kennis en ervaring. Je leert alle facetten van het vak omdat we een klein team zijn. Maar ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheden.

BUKO is begonnen als familiebedrijf en deze sfeer zit er nog altijd in. De deuren staan altijd open en je praat even gemakkelijk met de algemeen directeur als met een monteur of een chauffeur. We hebben een ondernemingsraad en onze personeelsvereniging organiseert allerlei leuke activiteiten. Je wordt goed ingewerkt en je krijgt volop de kans om jezelf te laten zien. Wij investeren graag in klanten maar ook in jou.

Jij herkent je in bovenstaand profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Johan de Wit , jwit@buko.nl of bel 0418-573333.

PAST DEZE FUNCTIE PRECIES BIJ JOU? STUUR ONS JE CV.
* Verplichte velden U dient het formulier volledig in te vullen voordat het verstuurd kan worden

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail