Terug naar het nieuwsoverzicht Print

De dag begon met een kop koffie in de Gerard Kerkum Boardroom in het Maasgebouw van stadion De Kuip. Vervolgens kregen alle aanwezigen een rondleiding in De Kuip waar zij door de spelerstunnel mochten lopen, op het 'heilige gras' mochten staan en zelfs een kijkje kregen in de kleedkamer van de Feyenoordselectie. De rondleiding werd overigens verzorgd door gepensioneerde doch fanatieke Feyenoordsupporters die mooie verhalen en interessante feiten over Feyenoord en over het stadion wisten te vertellen. 

De rondleiding eindigde weer in de Gerard Kerkum Boardroom waar een uitgebreide lunch klaar stond. Dit bleek geen overbodige luxe omdat het na de lunch tijd was voor de sportieve activiteit van de dag. De aanwezigen werden namelijk verdeeld in verschillende teams om vervolgens per Tuk Tuk verschillende opdrachten uit te voeren en kennisvragen te beantwoorden in het centrum van Rotterdam. 

Na deze Tuk Tuk Challenge vond onder het genot van een borrel de prijsuitreiking plaats aan boord van rondvaartboot de Smaragd. Tijdens een vaartocht door de Rotterdamse haven werd de dag afgesloten met een dinerbuffet.  

Samen hebben we er weer een mooie dag van gemaakt. Op naar de volgende editie. 

GERELATEERD NIEUWS.

InfraTech 2019.

Van dinsdag 15 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 is BUKO Infrasupport te vinden op de InfraTech 2019.

07-12-2018

BUKO van boven | Kom Lomm.

Maandag 23 juli was het zover, de start van de aanleg van een rotonde in Lomm. Ook wel de kom van Lomm genoemd.

27-11-2018

BUKO TROTSE SUPPORTER ACS 2018.

BUKO is trotse supporter van Amsterdam City Swim (ACS) 2018 als official supplier. Trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit sportieve initiatief voor het goede doel ALS. We realiseren ons maar al te goed hoe belangrijk een gezond en sterk lichaam is.

05-09-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!