Terug naar het nieuwsoverzicht Print

BUKO Waakt, specialist in tijdelijke beveiligingssystemen, heeft op 25 juli 2018 het Kiwa-certificaat bouwplaatsbeveiliging in ontvangst genomen. Hiermee voldoet BUKO Waakt aan het hoogste niveau van alle eisen die worden gesteld aan bouwplaatsbeveiliging.

“Dankzij het waarborgen van de kwaliteit kunnen wij vooroplopen in tijdelijke beveiliging en daardoor zijn wij in staat om samen met onze opdrachtgevers de beste beveiligingsoplossing te bieden. Bovendien past dit certificaat binnen de visie van BUKO Waakt om de kwaliteit continu te verbeteren”, aldus Bob Honout, commercieel manager, van BUKO Waakt.

De BRL 21024 is een kwaliteitsnorm vastgesteld door Kiwa waar zowel BUKO Waakt als de geplaatste beveiligingsoplossing aan dient te voldoen. Ook stelt de BRL21024 bouwplaatsbeveiliging eisen aan de opdrachtgever. Zo werken leverancier en opdrachtgever optimaal samen aan het beste resultaat.

U als opdrachtgever bent verzekerd van een installatie die aan de hoogste eisen voldoet. Dit is niet het enige voordeel van de Kiwa-certificering, doordat u kiest voor de beveiliging van BUKO Waakt kunt u een korting krijgen op uw eigen risico en premie van de CAR-verzekering.

Klik hier voor meer informatie over BUKO Waakt. 

BUKO Waakt certificering

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!