Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Op 15 en 16 november is het evenemententeam van ECO Toilet en BUKO Huisvesting aanwezig op de 21ste editie van Festivak. De beurs, die plaatsvindt in de jaarbeurs in Utrecht, is speciaal gericht op de evenementenbranche.

Tijdens de beurs blikken wij terug en kijken we alvast vooruit op 2018. Tevens zijn er ontwikkelingen waar we graag wat meer over willen vertellen. Van studio-unit en kassa-unit tot sanitair en container. Met een heerlijk kopje koffie beantwoorden we graag alle vragen over onze aanpak.

Al jarenlang is ECO Toilet en BUKO Huisvesting betrokken bij diverse evenementen. Van klein pleinconcert tot een meerdaags muziekfestival. Door onze kennis en ervaring creëren wij voor elke situatie de juiste oplossing. Dit geeft de ruimte om 24/7 met u mee te denken en bewegen.

Collega’s Annemiek, Daan en Jacqueline staan u graag te woord van 11:00 tot 18:00 bij stand 285 over onze oplossingen voor uw evenement. Zien we u daar?

GERELATEERD NIEUWS.

Uitrekenen hoeveel toiletten u nodig heeft.

Heel eenvoudig met de rekenmodule. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel simpel en snel op wchuren.nl

13-06-2018

ECO Toilet breidt uit.

ECO Toilet is weer als nieuw. Dit jaar zijn er 1.000 nieuwe toiletten bijgekomen, vijf nieuwe vrachtwagens en drie nieuwe collega’s.

08-05-2018

Samenwerking met Le Champion.

Le Champion en ECO Toilet hebben hun intensieve samenwerking bekrachtigd en een nieuw contract voor drie jaar getekend. De partijen zijn al ruim 25 jaar aan elkaar verbonden.

03-01-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!