Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Op 15 en 16 november is het evenemententeam van ECO Toilet en BUKO Huisvesting aanwezig op de 21ste editie van Festivak. De beurs, die plaatsvindt in de jaarbeurs in Utrecht, is speciaal gericht op de evenementenbranche.

Tijdens de beurs blikken wij terug en kijken we alvast vooruit op 2018. Tevens zijn er ontwikkelingen waar we graag wat meer over willen vertellen. Van studio-unit en kassa-unit tot sanitair en container. Met een heerlijk kopje koffie beantwoorden we graag alle vragen over onze aanpak.

Al jarenlang is ECO Toilet en BUKO Huisvesting betrokken bij diverse evenementen. Van klein pleinconcert tot een meerdaags muziekfestival. Door onze kennis en ervaring creëren wij voor elke situatie de juiste oplossing. Dit geeft de ruimte om 24/7 met u mee te denken en bewegen.

Collega’s Annemiek, Daan en Jacqueline staan u graag te woord van 11:00 tot 18:00 bij stand 285 over onze oplossingen voor uw evenement. Zien we u daar?

GERELATEERD NIEUWS.

Samenwerking met Le Champion.

Le Champion en ECO Toilet hebben hun intensieve samenwerking bekrachtigd en een nieuw contract voor drie jaar getekend. De partijen zijn al ruim 25 jaar aan elkaar verbonden.

03-01-2018

ECO Toilet sponsort The Hague Grand Prix 2017.

Vandaag is The Hague Grand Prix Judo 2017 van start gegaan en wij zijn er trots op dat wij daar als sponsor bij zijn.

17-11-2017

ECO Toilet aanwezig op de Dam tot Damloop.

Het Dam tot Dam Weekend stond weer in het teken van vele sportieve activiteiten. ECO Toilet verzorgde het gehele weekend de sanitaire voorzieningen.

24-09-2015

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!