Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Omdat de westbuis normaal gesproken ingericht is voor verkeer van Noord naar Zuid zullen wij de nodige tijdelijke verkeersmaatregelen treffen. Zo heeft onze materieeldienst deze week alvast de hoogteportalen geplaatst die automobilisten erop moeten attenderen dat de maximale doorrijhoogte onder het Maastunnelplein (zuidzijde tunnel) en het Droogleever Fortuynplein (noordzijde tunnel) 3,6 meter bedraagt. 

Gehele afsluiting
Tijdens de ombouwweek die plaatsvindt van maandag 16 juli tot en met maandag 23 juli zijn beide buizen dicht voor al het verkeer. Fietsers en voetgangers hebben overigens geen last van deze werkzaamheden. Op rotterdamonderweg.nl vind je ook tijdens deze afsluiting de snel route naar jouw bestemming.

Meer weten over de werkzaamheden aan de Maastunnel, kijk dan op maastunnel.nl

GERELATEERD NIEUWS.

BUKO Relatiedag 2018.

Donderdag 13 september 2018 heeft in Rotterdam de derde editie plaatsgevonden van de BUKO Relatiedag.

19-09-2018

BUKO TROTSE SUPPORTER ACS 2018.

BUKO is trotse supporter van Amsterdam City Swim (ACS) 2018 als official supplier. Trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit sportieve initiatief voor het goede doel ALS. We realiseren ons maar al te goed hoe belangrijk een gezond en sterk lichaam is.

05-09-2018

Weinig tijd + verkeersveiligheid = veel flexibiliteit.

In opdracht van aannemersbedrijf Hurkmans hebben onze collega's uit Regiovestiging Eindhoven afgelopen nacht de N564 (Weert - Belgische grens) afgesloten om vervolgens de N564 zo in te richten dat hier tijdelijk éénrichtingsverkeer plaatsvindt. Door het instellen van het éénrichtingsverkeer kan de firma Hurksmans op een (verkeers)veilige manier drie bundels MS-kabels leggen voor een nieuw aan te leggen zonnepark.

16-08-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!