Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Omdat de westbuis normaal gesproken ingericht is voor verkeer van Noord naar Zuid zullen wij de nodige tijdelijke verkeersmaatregelen treffen. Zo heeft onze materieeldienst deze week alvast de hoogteportalen geplaatst die automobilisten erop moeten attenderen dat de maximale doorrijhoogte onder het Maastunnelplein (zuidzijde tunnel) en het Droogleever Fortuynplein (noordzijde tunnel) 3,6 meter bedraagt. 

Gehele afsluiting
Tijdens de ombouwweek die plaatsvindt van maandag 16 juli tot en met maandag 23 juli zijn beide buizen dicht voor al het verkeer. Fietsers en voetgangers hebben overigens geen last van deze werkzaamheden. Op rotterdamonderweg.nl vind je ook tijdens deze afsluiting de snel route naar jouw bestemming.

Meer weten over de werkzaamheden aan de Maastunnel, kijk dan op maastunnel.nl

GERELATEERD NIEUWS.

Mosselen aan de Maas.

Woensdag 6 en donderdag 7 juni zijn wij van 12:00 tot 22:00 uur te vinden op de netwerkbeurs 'Port Exhibiton Rotterdam', ook wel bekend als 'Mosselen aan de Maas'.

04-06-2018

Samen onderweg naar veiligheid.

Met de toename van digitale data, cloudopslag en cybercrime acht BUKO Infrasupport het van groot belang dat data wordt beschermd. Hier werd altijd al aandacht aan besteed, maar met de inwerkingtreding van de AVG is het van belang geacht te verklaren hoe BUKO Infrasupport daarmee omgaat.

25-05-2018

BUKO-wielertocht.

Zaterdag 14 april vond de zevende editie van de BUKO-wielertocht plaats.

16-04-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!