Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Kom jij eerdaags een kopje koffie drinken op onze locatie in Beverwijk? Dan hebben we nieuws voor je. Je mag je voortaan eerst bij de balie inschrijven als bezoekers.

Waarom doen wij dit?
Dit doen wij om de veiligheid van zowel onze medewerkers als onze klanten te waarborgen tijdens calamiteiten. Op deze manier weten wij direct hoeveel extra personen in het gebouw aanwezig zijn.

Hoe werkt het?
Eén van onze altijd vriendelijke medewerkers van het Customer Care Center heet je welkom bij de balie. Zij vragen met wie je een afspraak hebt en vragen je om het registratiekaartje (zie onderstaande afbeelding) in te vullen. Terwijl jij dit kaartje invult, neemt onze medewerker contact op met jouw afspraak. Na het invullen wordt jouw kaart veilig (uit het zicht) opgeborgen en mag jij met je contactpersoon het gebouw in.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Als je afspraak afgelopen is, mag je je weer afmelden bij de balie. Je registratiekaart wordt vernietigd zodra je veilig het bedrijvenpark hebt verlaten.

Voor wie geldt dit?
Voor bezoekers, denk hierbij aan klanten, sollicitanten of bezoekers van andere bedrijven. Dus bezoekers die het pand in moeten (voorbij de balie).

Kortom, zo spannend is het niet, maar als het echt spannend wordt, dan is het belangrijk voor jouw en onze veiligheid.

GERELATEERD NIEUWS.

Studentencampus Deventer.

studentencampus deventer tijdelijke studentenwoningen Wegens een toename in de vraag naar woonruimte onder studenten heeft BUKO aan de rand van Knutteldorp, vlakbij de Deventerse binnenstad, (tijdelijke) studentenwoningen gerealiseerd. Het project …

10-09-2018

BUKO trotse supporter ACS 2018.

BUKO is trotse supporter van Amsterdam City Swim (ACS) 2018 als official supplier. Trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit sportieve initiatief voor het goede doel ALS. We …

05-09-2018

The Good Guyz 20ft container.

Voor u lijkt het misschien op een gewone zwarte container, maar dit is toch echt de ‘gereedschapskist’ van The Good Guyz. Deze 20ft container in eigen huisstijl hebben wij exclusief …

30-07-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!