Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Kom jij eerdaags een kopje koffie drinken op onze locatie in Beverwijk? Dan hebben we nieuws voor je. Je mag je voortaan eerst bij de balie inschrijven als bezoekers.

Waarom doen wij dit?
Dit doen wij om de veiligheid van zowel onze medewerkers als onze klanten te waarborgen tijdens calamiteiten. Op deze manier weten wij direct hoeveel extra personen in het gebouw aanwezig zijn.

Hoe werkt het?
Eén van onze altijd vriendelijke medewerkers van het Customer Care Center heet je welkom bij de balie. Zij vragen met wie je een afspraak hebt en vragen je om het registratiekaartje (zie onderstaande afbeelding) in te vullen. Terwijl jij dit kaartje invult, neemt onze medewerker contact op met jouw afspraak. Na het invullen wordt jouw kaart veilig (uit het zicht) opgeborgen en mag jij met je contactpersoon het gebouw in.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Als je afspraak afgelopen is, mag je je weer afmelden bij de balie. Je registratiekaart wordt vernietigd zodra je veilig het bedrijvenpark hebt verlaten.

Voor wie geldt dit?
Voor bezoekers, denk hierbij aan klanten, sollicitanten of bezoekers van andere bedrijven. Dus bezoekers die het pand in moeten (voorbij de balie).

Kortom, zo spannend is het niet, maar als het echt spannend wordt, dan is het belangrijk voor jouw en onze veiligheid.

GERELATEERD NIEUWS.

Hoe Dukdalf zich ontwikkelt naar een kindcentrum.

tijdelijke nieuwbouw met een duurzame kwaliteit De mogelijkheid om nieuw te bouwen was er niet, maar de gemeente Leiden gaf wel toestemming om tijdelijk te bouwen voor tien, maximaal 15 …

22-10-2018

Industrieconcert ‘De Loftrompet’.

Of het zaterdag 20 oktober om 16.00 uur op het BUKO-Bedrijvenpark stil was? Absoluut niet. Hoorden we het getik van hamers of het gedril van boormachines van collega’s die nog …

21-10-2018

BUKO Escape Unit.

escape unit BUKO presenteert de Escape Unit aan 600 scholieren tijdens de Techport Career Day 2018. Techport career day Op woensdag 26 september van 09.00 tot 15.00 uur kwamen 600 …

01-10-2018

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!