Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Le Champion en BUKO Huisvesting en ECO Toilet hebben hun intensieve samenwerking bekrachtigd en een nieuw contract getekend. De partijen zijn al ruim 25 jaar aan elkaar verbonden. Samen zetten zij zich in om de evenementen van Le Champion gestroomlijnd en met een duurzaam karakter te organiseren.

Charles Nagel, directeur BUKO Huisvesting en ECO Toilet, geeft aan trots te zijn dat zij mogen meewerken aan de beleving van deelnemers bij de Le Champion evenementen. “BUKO Huisvesting ondersteunt Le Champion al jaren met tijdelijke accommodaties voor vrijwilligers. Maar ook dragen we met onze sanitaire voorzieningen bij aan de duurzame aspecten van de evenementen. ECO Toilet beschikt sinds kort over een installatie waardoor het recycling proces optimaler werkt en we samen nog meer aan een groene economie werken”.

Le Champion is erg te spreken over de uitstekende samenwerking met BUKO Huisvestingen ECO Toilet. ‘Hun oplossingen en klantgerichtheid bij onze evenementen vormt al vele jaren een stevige basis voor onze evenementen. We zijn blij dat we dit de komende jaren op een nog duurzamere manier voort kunnen zetten’, aldus Hans Bregman, Manager Facilitaire Zaken bij Le Champion.

Over Le Champion
Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen, zoals de Saucony Egmond Halve Marathon, de TCS Amsterdam Marathonde Dam tot Damloopde Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland staan ieder jaar op het programma. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging en zijn er 18.000 leden aangesloten bij de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.

GERELATEERD NIEUWS.

Uitrekenen hoeveel toiletten u nodig heeft.

Heel eenvoudig met de rekenmodule. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel simpel en snel op wchuren.nl

13-06-2018

ECO Toilet breidt uit.

ECO Toilet is weer als nieuw. Dit jaar zijn er 1.000 nieuwe toiletten bijgekomen, vijf nieuwe vrachtwagens en drie nieuwe collega’s.

08-05-2018

ECO Toilet sponsort The Hague Grand Prix 2017.

Vandaag is The Hague Grand Prix Judo 2017 van start gegaan en wij zijn er trots op dat wij daar als sponsor bij zijn.

17-11-2017

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!