Terug naar het nieuwsoverzicht Print

Destijds werd deze groei al voorzien en is ervoor gekozen om het gebouw te realiseren in systeembouw. De structuur is destijds zodanig opgezet dat het in de toekomst eenvoudig zou zijn om extra ruimte toe te voegen of weg te halen. Ook wijzigingen in de indeling zijn snel te realiseren, zonder onnodige overlast.

In januari zijn de uitbreidingswerkzaamheden op de bouwlocatie van start gegaan. Op dit moment zijn we druk bezig met de realisatie van het casco. Binnen kort wordt er gestart met de afbouw.

Als alles volgens planning verloopt kan de school vanaf aanvang van het nieuwe schooljaar gebruik gaan maken van de uitbreiding.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden blijft de school gewoon in gebruik.In verband met het waarborgen van de veiligheid zijn we voor aanvang van de werkzaamheden in overleg getreden met de school en opdrachtgever. Daarnaast zijn werkzaamheden zoals het aanpassen van de brandscheiding uitgevoerd in de vakantieperiode. Hierdoor zijn overlast en veiligheidsrisico’s voor leerlingen en medewerkers van de school tot een minimum beperkt. 

Uitbreiding De Verwondering-1

Uitbreiding De Verwondering-2
GERELATEERD NIEUWS.

Bouw semipermanente school voor Spinoza20first gaat binnenkort van start.

In mei start BUKO met de aanvang van de werkzaamheden op de projectlocatie. De oplevering van het project staat gepland voor aanvang van het nieuwe schooljaar. De school krijgt een omvang van ca. 3.300m². Duurzaamheid en het creëren van een eigen uitstraling zijn belangrijke uitgangspunten geweest tijdens de ontwikkeling deze school. Deze tijdelijke locatie zal de komende jaren de overbrugging moeten vormen naar de uiteindelijke definitieve locatie.

25-04-2017

Leerlingengroei voor de St Willibrordusschool Gebouw groeit mee.

De St. Willibrordusschool heeft een groeitoename van 90 extra leerlingen door de opheffing van een andere school in de Schiedamse volksbuurt. De huidige onderwijslocatie is niet toereikend voor zoveel extra leerlingen zodat de school genoodzaakt is op zoek te gaan naar een passende oplossing. BUKO Huisvesting werkt samen met de school een oplossing uit voor flexibele huisvesting.

21-02-2017

Tijdelijke winkel voor Jumbo.

Voor de Jumbo in Leidschendam realiseerden BUKO Bouw & Winkels een tijdelijke supermarkt. In totaal heeft de bouw zo'n 3 maanden geduurd. We legden de bouwwerkzaamheden van minuut tot minuut vast. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video.

20-12-2016

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!