Samen sterk.

BUKO levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties in de bouw, GWW, industrie, offshore, onderwijs, overheid, zorginstellingen en de evenementensector. Door de nauwe samenwerking met onze betrouwbare partners kunnen wij u een compleet facilitair voorzieningenpakket en een fullservice dienstverlening bieden.

Boon Oil & Gas Services. 

Simpele en complexe logistieke transporten uitvoeren voor de olie- en gasindustrie en voor bedrijven betrokken bij de opwekking van duurzame energie. Daarin schuilt dé specialistische kracht van Boon Oil & Gas Services.

ECO Toilet. Altijd en overal bijzonder goed geregeld

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners in het verhuren, leveren, reinigen en beheren van tijdelijk sanitair in heel Nederland. Voor elke situatie heeft ECO Toilet het juiste sanitair.

Facta. Oplossingen in aandrijf- en pomptechniek

Al een halve eeuw staat Facta voor vakmanschap, precisie en innovatie in aandrijf-en pomptechniek. Facta ontwerpt, maakt en onderhoudt aandrijvingen voor (industriële) installaties en motoren. Specialismen zijn aandrijf-, pomp-, besturings- en lifttechniek.

Flash Private Mobile Network. De kunst van het verstaan

Flash Private Mobile Networks verbindt bedrijven, mensen en systemen op een slimme manier. Haar branche-specifieke ervaring stelt Flash in staat om bedrijfs- en communicatieprocessen integraal te bekijken én te doorgronden. Flash kijkt daarbij verder dan traditionele spraak- en datacommunicatie. In haar oplossingen staat een stabiel Private Mobile Network centraal.

IJmond Transport Groep. 

Van speciaal transport boven de 100 ton tot een vertrouwelijk document: de 240 medewerkers van de IJmond Transport Groep staan klaar om u van dienst te zijn. Bel ons voor logistieke concepten, warehousing, transport, geconditioneerd vervoer, vervoer van Medical Care producten, koerierswerk en andere transportoplossingen.

Medizon. Een leven redden met één druk op de knop

Een leven redden met één druk op de knop: dat kan met de Automatische Externe Defibrillatoren (AED) van Medizon. Als exclusief importeur voor Nederland en België verhuurt, verkoopt, onderhoudt en keurt Medizon de Defibtech Lifeline AED.