Oplossingen. Van urgent tot permanent.

Overal brengt BUKO Huisvesting mensen, materiaal en organisaties onderdak. We lossen huisvestingsvraagstukken op met integrale en kostenefficiƫnte concepten.

Van materieelverhuur (schaftwagens, containers, sanitair) en tijdelijke (nood)huisvesting (units, keten, hallen & loodsen) tot flexibele gebouwen.

Bel BUKO op 0251-262727 voor een oplossing voor de korte of lange termijn.

Uitbreiding Kindcentrum De Verwondering in volle gang.

In 2014 realiseerde BUKO in samenwerking met Conexus, Hevo en Bulkens architecten nieuwbouw voor Kindcentrum De Verwondering. Nu bijna 3 jaar later zijn we druk bezig met de uitbreiding van het gebouw. Dit in verband met een snelle groei van het aantal leerlingen.

17-05-2017

Bouw semipermanente school voor Spinoza20first gaat binnenkort van start.

In mei start BUKO met de aanvang van de werkzaamheden op de projectlocatie. De oplevering van het project staat gepland voor aanvang van het nieuwe schooljaar. De school krijgt een omvang van ca. 3.300m². Duurzaamheid en het creëren van een eigen uitstraling zijn belangrijke uitgangspunten geweest tijdens de ontwikkeling deze school. Deze tijdelijke locatie zal de komende jaren de overbrugging moeten vormen naar de uiteindelijke definitieve locatie.

25-04-2017

Leerlingengroei voor de St Willibrordusschool Gebouw groeit mee.

De St. Willibrordusschool heeft een groeitoename van 90 extra leerlingen door de opheffing van een andere school in de Schiedamse volksbuurt. De huidige onderwijslocatie is niet toereikend voor zoveel extra leerlingen zodat de school genoodzaakt is op zoek te gaan naar een passende oplossing. BUKO Huisvesting werkt samen met de school een oplossing uit voor flexibele huisvesting.

21-02-2017

Bedrijven.

BUKO Huisvesting. Flexibele oplossingen, complete dienstverlening

Overal brengt BUKO Huisvesting mensen, materiaal en organisaties onderdak. We lossen huisvestingsvraagstukken op met integrale en kostenefficiënte concepten. Bel ons voor flexibele huisvesting en opslag.

BUKO Bouwsystemen Vuren. Flexibele oplossingen, complete dienstverlening

BUKO Bouwsystemen Vuren realiseert tijdelijke en (semi-)permanente gebouwen voor onderwijs, gezondheidszorg, kinderopvang en de overheid. Bel ons voor ontwerp, fabricage en plaatsing van uw huisvesting.

BUKO Bouw & Winkels. Flexibele oplossingen, complete dienstverlening

BUKO Bouw & Winkels is marktleider in turn-key bouwplaats-accommodaties en winkels. Van bouwkantoren en directieketen tot noodwinkels en winkelcentra: bel ons voor een complete dienstverlening.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!