Skip to main content

Sponsorships

Trots, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid

Elke dag zijn we in touw voor bedrijven, organisaties en inwoners door heel Nederland. Niet zo gek dat we ook een grote maatschappelijke betrokkenheid voelen en graag ons steentje bijdragen aan de wereld om ons heen. Het liefst zetten we onze eigen producten, diensten en mensen in voor projecten. Zo gaan we regelmatig met een vrachtwagen langs scholen om kinderen te laten zien wat de dode hoek van een vrachtwagen is. Daarnaast investeren we in clubs of talenten met gezonde ambitie en een stuk lef. Zo zijn we zelf tenslotte ook begonnen.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Van start tot finish

We zijn al jaren met onze autokraanwagens actief op het Circuit van Zandvoort. Dus als er dan iets groots gebeurt, zijn we natuurlijk graag van de partij. Als Official Event Supplier werken wij mee aan de ambities van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het team van BUKO Infrasupport zorgt ervoor dat de honderdduizenden bezoekers van het racespektakel drie dagen lang zo soepel mogelijk naar en van het circuit worden geleid, met minimale overlast voor de omgeving. Het team van BUKO Transport staat standby óp het circuit om eventuele auto’s weg te slepen. En ruim 200 trailers van de organisatie Formula One Management worden geparkeerd op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. Een enorme operatie met een zorgvuldige voorbereiding en boven alles: een fantastische belevenis.

De driedelige mini-docu ‘Van start tot finish’ is goed ontvangen. Hierin geven we een uniek kijkje achter de schermen van de Dutch Grand Prix 2021. Zo vertelt onze opdrachtgever en onze collega’s meer over de planning, het tekenwerk, de productie en plaatsing van zo’n 2.000 borden en alle overige tijdelijke verkeersmaatregelen zoals tekstwagens, actiewagens, (bouw)hekken, stalen en betonnen barriers en kegels. Alles om het grootse spektakel in goede banen te leiden. Bekijk hier de docu.

Judoka Frank de Wit

Drive en doorzettingsvermogen

We hadden het al in 2017 goed gezien: Frank de Wit is een supertalent. De judoka uit Heemskerk werd 7x Nederlands kampioen, 3e op de Wereldkampioenschappen Senioren in 2021, won maar liefst 10 Grand Slam medailles en was de jongste mannelijke judoka van Nederland op de Olympische Spelen ooit. Als sponsor is BUKO trots op elke prestatie, maar vooral op de toewijding die Frank laat zien in alles wat hij doet.

Wij zijn BUKO