Skip to main content

Over BUKO

Ondernemende dienstverleners

Wij zijn BUKO

BUKO is een familie van dienstverlenende bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, industrie en evenementensector. Het begon allemaal in 1962 met BUKO Transport, twee vrachtwagens en flink wat lef. De gewone dingen ongewoon goed doen. Daarom komen onze opdrachtgevers terug. Zo zijn we uitgegroeid tot een sterke en gezonde landelijke organisatie met 3 BUKO-bedrijven.

Een succesvol groeiende serviceorganisatie zijn: dat is onze ambitie. In de (deel)markten waarin we actief zijn, willen we tot de top 3 (blijven) behoren. Daar werken we elke dag aan. Door uit te blinken in kwaliteit, slagvaardigheid, service en samenwerking.

Elke dag zijn we overal in Nederland aan het werk: langs de weg, op bouwplaatsen, bij zonneparken en op evenementen. We schreeuwen dat niet zo van de daken. Maar als je BUKO eenmaal kent, kom je ons overal tegen. En daar zijn we natuurlijk trots op.

BUKO bedrijven

Samen onderweg naar veiligheid

Als specialist in verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan een veilige en optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

Ga naar bukoinfrasupport.nl

In de bouw en grond-, weg- en waterbouw is BUKO Transport een partner waar je altijd op kunt rekenen voor je transport -en logistieke uitdaging. We zorgen er graag voor dat onze kennis en ervaring meerwaarde brengt. Planning en aanpak, voorbereiding en uitvoering, overleg en afstemming: met onze inbreng dragen we bij aan een soepel verloop en een geslaagde oplevering.

Ga naar bukotransport.nl

De zekerste weg

Als veiligheid telt

Tijdelijke werksituaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren en incidenten te voorkomen, dat is wat we doen. Van bouwplaatsbeveiliging en terreinbewaking tot aan gebouwbeveiliging: voor elk vraagstuk hebben we een intelligente oplossing.

Ga naar bukowaakt.nl

We weten voor wie we het doen en dat merken onze klanten

We doen het voor hen, maar meestal ook nog eens voor hun klanten: bezoekers van een festival, inwoners van een gemeente of weggebruikers. De BUKO-standaard is de standaard van de klant. Flexibiliteit zit in onze genen. Daar gaan we praktisch mee om.

We zijn altijd bereikbaar en we houden ons aan onze afspraken

Een man een man een woord een woord. We zijn altijd bereikbaar. Op ons kun je bouwen. Overal en altijd. En dat alweer 60 jaar. We zijn niet voor niets wereldberoemd in de regio’s waarin we werken.

Alles draait om onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers  zijn de grootste aannemers, steden en evenementenorganisaties van Nederland, maar net zo goed een kleine gemeente en de organisator van een dorpsfeest. Voor beiden gaan we even hard aan de slag. En naar beiden luisteren we even goed. En andersom gebeurt dat ook. Wederzijds respect. Zo werken we graag. Want we doen het samen.

Onze principes,
hier staan we voor

We doen het
netjes of niet

We werken veilig, netjes en goed. Conform de regelgeving en conform de afspraken. Altijd en overal. Zonder uitzondering.

We nemen weloverwogen
beslissingen

Onze horizon ligt verder dan de waan van de dag. We houden oog voor de lange termijn. We geloven in kansen pakken, maar nemen geen onnodige risico’s voor vluchtig gewin. BUKO staat voor een doordachte bedrijfsvoering en een gezonde, gestage groei.

We zijn service- en
resultaatgericht

Goede service en goede resultaten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dankzij onze service behalen we goede resultaten en dankzij deze resultaten is ons bedrijf sterk en gezond. En als sterk en gezond bedrijf (her)investeren wij in onze diensten en producten. Maar ook in onze medewerkers blijven we investeren. Zo blijven we aan de top in de branches waarin wij actief zijn.

Langetermijnrelaties
vormen de basis

Stakeholder, klant, collega of leverancier: wij investeren in onze relaties. Wederzijds vertrouwen vormt in onze visie het beste funda­ment om op voort te bouwen. In goede én in minder goede tijden. Bovendien: ­weten wat je aan elkaar hebt komt niet alleen de resultaten, maar ook het werkplezier ten goede.

Wij zijn BUKO