Veilige verkeersmaatregelen. Voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek.

Als specialist op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

BUKO Infrasupport is de schakel tussen uw wensen en de eisen van de wegbeheerder. Bel 010-5015400 voor de beste oplossing.

Officiële naamswijziging Visser Infra Service.

ASSEN, 22 december 2016 – Een jaar na de overname van Visser Infra Service Assen gaat de vestiging verder onder de naam BUKO Infrasupport Regiovestiging Assen. Met deze naamswijziging versterkt BUKO Infrasupport haar positie in het Noord Oosten van Nederland.

22-12-2016

Open havendag 22 oktober Shell.

Shell heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft BUKO Infrasupport uitgenodigd om te demonstreren hoe we dit waarborgen. We doen het veilig, of we doen het niet.

03-11-2016

Reductie CO2 uitstoot door aanschaf elektrische Heftrucks.

Vanuit onze verantwoording naar onze omgeving hebben we voor alle vestigingen nieuwe elektrisch aangedreven heftrucks aangeschaft.

29-07-2016

BEDRIJF.

BUKO Infrasupport. Wegwijs in verkeersvoorzieningen

BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Als ervaren dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers in GGW en andere sectoren. BUKO Infrasupport heeft vestigingen in Barendrecht, Rhoon, Beverwijk, Den Haag, Ochten, Utrecht en Zwolle. Bel ons voor een veilige doorstroom bij werk in uitvoering.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!