Veilige verkeersmaatregelen. Voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek.

Als specialist op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

BUKO Infrasupport is de schakel tussen uw wensen en de eisen van de wegbeheerder. Bel 010-5015400 voor de beste oplossing.

Hoogteportalen Maastunnel Rotterdam.

Vanaf dinsdag 24 juli 2018 tot september 2019 rijdt het verkeer in Rotterdam van Zuid naar Noord door de vernieuwde westbuis van de Maastunnel.

04-07-2018

Mosselen aan de Maas.

Woensdag 6 en donderdag 7 juni zijn wij van 12:00 tot 22:00 uur te vinden op de netwerkbeurs 'Port Exhibiton Rotterdam', ook wel bekend als 'Mosselen aan de Maas'.

04-06-2018

Samen onderweg naar veiligheid.

Met de toename van digitale data, cloudopslag en cybercrime acht BUKO Infrasupport het van groot belang dat data wordt beschermd. Hier werd altijd al aandacht aan besteed, maar met de inwerkingtreding van de AVG is het van belang geacht te verklaren hoe BUKO Infrasupport daarmee omgaat.

25-05-2018

BEDRIJF.

BUKO Infrasupport. Wegwijs in verkeersvoorzieningen

BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Als ervaren dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers in GWW en andere sectoren. BUKO Infrasupport heeft vestigingen in Barendrecht, Rhoon, Beverwijk, Den Haag, Ochten, Utrecht en Zwolle. Bel ons voor een veilige doorstroom bij werk in uitvoering.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!