Veilige verkeersmaatregelen. Voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek.

Als specialist op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

BUKO Infrasupport is de schakel tussen uw wensen en de eisen van de wegbeheerder. Bel 010-5015400 voor de beste oplossing.

BUKO Relatiedag 2018.

Donderdag 13 september 2018 heeft in Rotterdam de derde editie plaatsgevonden van de BUKO Relatiedag.

19-09-2018

BUKO TROTSE SUPPORTER ACS 2018.

BUKO is trotse supporter van Amsterdam City Swim (ACS) 2018 als official supplier. Trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit sportieve initiatief voor het goede doel ALS. We realiseren ons maar al te goed hoe belangrijk een gezond en sterk lichaam is.

05-09-2018

Weinig tijd + verkeersveiligheid = veel flexibiliteit.

In opdracht van aannemersbedrijf Hurkmans hebben onze collega's uit Regiovestiging Eindhoven afgelopen nacht de N564 (Weert - Belgische grens) afgesloten om vervolgens de N564 zo in te richten dat hier tijdelijk éénrichtingsverkeer plaatsvindt. Door het instellen van het éénrichtingsverkeer kan de firma Hurksmans op een (verkeers)veilige manier drie bundels MS-kabels leggen voor een nieuw aan te leggen zonnepark.

16-08-2018

BEDRIJF.

BUKO Infrasupport. Wegwijs in verkeersvoorzieningen

BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Als ervaren dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers in GWW en andere sectoren. BUKO Infrasupport heeft vestigingen in Barendrecht, Rhoon, Beverwijk, Den Haag, Ochten, Utrecht en Zwolle. Bel ons voor een veilige doorstroom bij werk in uitvoering.

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!