Veilige verkeersmaatregelen. Voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek.

Als specialist op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

BUKO Infrasupport is de schakel tussen uw wensen en de eisen van de wegbeheerder. Bel 010-5015400 voor de beste oplossing.

BUKO-wielertocht.

Zaterdag 14 april vond de zevende editie van de BUKO-wielertocht plaats.

16-04-2018

Coolsingel Rotterdam op de schop.

Op maandag 9 april sluit BUKO Infrasupport de Coolsingel af zodat gestart kan worden met de realisatie van de herinrichting.

03-04-2018

Duurzame groei door aandacht voor het individu.

Voor een beter (werk)milieu heeft BUKO Infrasupport professionele rijstijlcoaching ingeschakeld.

27-03-2018

BEDRIJF.

BUKO Infrasupport. Wegwijs in verkeersvoorzieningen

BUKO Infrasupport is specialist op het gebied van (tijdelijke) verkeersvoorzieningen. Als ervaren dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers in GGW en andere sectoren. BUKO Infrasupport heeft vestigingen in Barendrecht, Rhoon, Beverwijk, Den Haag, Ochten, Utrecht en Zwolle. Bel ons voor een veilige doorstroom bij werk in uitvoering.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!