Skip to main content

Op 25 november staan we vanuit BUKO Infrasupport op de Vakbeurs Mobiliteit in Expo Houten. Tijdens deze beurs kunt u kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. De Vakbeurs Mobiliteit is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied en staat bekend om de uitgebreide aanwezige vakkennis. We zijn dan ook verheugd deel te nemen met een eigen stand, die volledig in het teken zal staan van onze tijdelijke verkeersregelinstallaties. Deze verkeersregelinstallaties zijn in te zetten als iVRI, dit in combinatie met het gebruik van verschillende detectoren zorgt ervoor dat ook in de tijdelijke situatie optimaal geregeld kan worden. Dit zijn niet zomaar tijdelijke verkeerslichten, maar benaderen de complexheid van een permanente verkeersregelinstallatie. BUKO is één van de weinige partijen die dergelijke gecertificeerde complexe tijdelijke systemen werkend kan opleveren.

Al 30 jaar is BUKO Infrasupport specialist in het ontwerpen en uitvoeren van complexe tijdelijke verkeersmanagement vraagstukken. Door de aanwezige kennis en de modernste technieken is zij in staat om in tijdelijke situaties de doorstroming te waarborgen. Kom gerust een kijkje nemen bij onze stand [E6] en laat u informeren over wat BUKO Infrasupport voor u kan betekenen.

Lees hier meer over Dynamisch Verkeersmanagement of neem contact op met Thijs Lamers (Manager Dynamisch Verkeersmanagement) via tlamers@buko.nl of bel 030-3031309.

SAMEN ONDERWEG NAAR VEILIGHGEID

De Vakbeurs mobiliteit vindt plaats op donderdag 25 november van 09.00 tot 17.00 uur in Expo Houten.

Update 19 november 2021: Veiligheid staat bij BUKO Infrasupport op nummer één. Gezien de huidige situatie rondom Covid-19 vinden wij het daarom niet gepast deel te nemen aan de Vakbeurs Mobiliteit. Een moeilijk besluit, gezien wij juist na lange tijd enorm uitkeken om elkaar weer eens fysiek te ontmoeten op een beurs. #samenonderwegnaarveiligheid