Betrouwbaar.
Altijd goed werk leveren.

Betrouwbaar. Altijd goed werk leveren. Jarenlange klantrelaties opbouwen. Kiezen voor een gezonde bedrijfsvoering. BUKO levert diensten, voorzieningen en materieel voor permanente, tijdelijke en spoedeisende situaties. Als onafhankelijke dienstverlener voor de bouw, industrie, offshore, onderwijs, overheid en de evenementensector zijn wij gespecialiseerd in onder meer verkeersvoorzieningen, sanitaire voorzieningen en transport, en tijdelijke en semipermanente huisvesting.

Uitblinken. In kwaliteit, slagvaardigheid, dienstverlening en samenwerking.

Een succesvol groeiende serviceorganisatie zijn: dat is onze droomambitie. Dat blijft niet bij dromen, daar werken we elke dag aan. Dat doen we door uit te willen blinken in kwaliteit, slagvaardigheid, dienstverlening en samenwerking. Door onze resultaten te herinvesteren en klantgerichte samenwerking te stimuleren. Zo blijven we werken aan een unieke service. Al ruim een halve eeuw staat bij ons de opdrachtgever centraal. We blijven trouw aan onze principes.

ONDERNEMERSCHAP. DENKEN ALS EEN ONDERNEMER, HANDELEN ALS EEN VAKMAN.

In de (deel)markten waarin we actief zijn, willen we tot de top 3 (blijven) behoren. We borgen de stabiele positie die we innemen door goed vooruit te kijken. Vakmanschap krijgt bij ons alle ruimte, zodat de lijnen kort blijven en we snel kunnen reageren op de vraag. Denken als een ondernemer, handelen als een vakman: dat is onze mentaliteit.

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail