Skip to main content

De InfraTech beurs vindt plaats van 17 t/m 20 januari in Rotterdam Ahoy. Hier zullen wij, samen met BUKO Waakt, aanwezig zijn met een eigen beursstand. Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. BUKO Infrasupport is dé expert in tijdelijke verkeersmaatregelen. Met onze vakkennis, onze jarenlange ervaring en met de meest moderne verkeersmaatregelen zorgen wij samen voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Hoe wij dat doen en hoe wij ons daarin onderscheiden in de markt vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie op de InfraTech.

Naast onze adviseurs en projectleiders zijn ook onze collega’s van de afdelingen Dynamisch Verkeersmanagement en BUKO Bereikbaar aanwezig in de stand.

Vanuit onze afdeling Dynamisch Verkeersmanagement vertellen wij je graag meer over onze verkeersregelinstallaties. Zo zijn deze in te zetten als iVRI. In combinatie met het gebruik van verschillende detectoren zorgt dit ervoor dat ook in de tijdelijke situatie alles optimaal geregeld kan worden. Dit zijn niet zomaar tijdelijke verkeerslichten, maar benaderen de complexheid van een permanente verkeersregelinstallatie. BUKO is één van de weinige partijen die dergelijke gecertificeerde complexe tijdelijke systemen werkend kan opleveren.

Daarnaast zien we dat de omgeving om ons heen verder blijft digitaliseren en dat biedt ook in de markt van tijdelijke verkeerssituaties kansen. Vanuit onze nieuwe afdeling BUKO Bereikbaar bieden wij digitale tools om een positieve hinderbeleving te creëren bij weggebruikers en omwonenden. Tijdens de InfraTech vertellen we je graag meer over alle digitale mogelijkheden. Tevens hebben we een eigen verkeerslab waarin we iedere dag een mini onderzoek uitvoeren. Alle onderzoeken focussen op gedrag en aandacht. Met een eyetracker meten we, heel simpel gezegd, bijvoorbeeld: wat ziet men (niet), hoe lang kijkt men naar iets en in welke volgorde kijkt men naar iets. Na de onderzoeken kunnen we aantonen wat het effect van iets is. Bijvoorbeeld ‘wat is het effect van visuele gele borden ten opzichte van tekstuele gele borden?’ maar ook ‘wat is het effect van Digitale Omgevingscommunicatie?’. Aan de hand van deze cases kunnen we je laten zien hoe onze afdeling BUKO Bereikbaar hierop kan inspelen en wat onze digitale dienstverlening kan bijdragen tijdens wegwerkzaamheden.

Kennissessie BUKO Bereikbaar: Duurzame gedragsverandering tijdens wegwerkzaamheden
Menselijk gedrag is vaak de doorslaggevende factor voor doorstroming van verkeer bij tijdelijke verkeerssituaties. Hoe kun je bij wegwerkzaamheden het verkeer psychologisch in goede banen leiden? En hoe dragen moderne innovaties en data hieraan bij? Onze collega’s geven antwoorden op deze vragen en vertellen je meer over de mogelijkheden van onze nieuwe afdeling BUKO Bereikbaar. Bezoek onze kennissessie tijdens de InfraTech op woensdag 18 januari tussen 17.30 en 18.30.

Registreer je hier voor een gratis toegangsticket voor de InfraTech in Rotterdam Ahoy.