Skip to main content

Twee maanden na de overname van Van Hooft Verkeerstechniek in Limburg zet BUKO Infrasupport de volgende stap in haar groeiambitie. Deze maand opent de onafhankelijke marktleider in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen een nieuwe regiovestiging in Friesland. De elfde regiovestiging is gevestigd in de gemeente Smallingerland.

De opening van deze nieuwe regiovestiging in Noord-Nederland is van strategisch belang voor BUKO Infrasupport. “We zien in de provincie Friesland een toename van het aantal infrastructurele projecten van onze zowel landelijk opererende als lokale opdrachtgevers”, stelt algemeen directeur Robert Emmerich. “Om een optimale dienstverlening en klantbeleving te kunnen garanderen is lokale aanwezigheid nodig. We zijn er trots op dat we nu ook in Friesland een lokale speler zijn. “

Centrale ligging
Arjen van Vark, regiomanager Noordoost: “Met de huidige regiovestigingen in Assen en Zwolle en de nieuwe regiovestiging in Drachten beschikken we over drie prachtige locaties die centraal liggen in de regio Noordoost-Nederland. Hierdoor kunnen we met collega’s die thuis zijn in de regio nog sneller schakelen en inspelen op acute vraagstukken om de doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties te verzorgen.”

Over BUKO Infrasupport
BUKO Infrasupport is sinds 1991 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen in Nederland. Met betrokken vakmensen, een hoge veiligheidsstandaard en de meest moderne verkeersmaatregelen zorgt BUKO Infrasupport al ruim dertig jaar voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Met de opening van de nieuwe regiovestiging in Drachten groeit het aantal regiovestigingen door naar elf regiovestigingen. Er werken ruim 320 medewerkers.