Skip to main content

Ook in 2021 zijn wij trots partner van Rotterdam Topsport. Robert Emmerich, algemeen directeur: “Rotterdam zit in ons hart. We hebben al jaren lang een warme relatie met de Gemeente Rotterdam en we doen dan ook graag iets terug voor de stad. Dat heeft ons doen besluiten om de goede samenwerking met Rotterdam Topsport te verlengen. Juist in een jaar waar veel sportevenementen niet door kunnen gaan, is het belangrijk elkaar te helpen en te steunen.”

Peter Blangé, directeur Rotterdam Topsport, is eveneens blij met het behoud van BUKO als Supporter: “Dit partnership past bij onze organisatie. BUKO is niet weg te denken uit het Rotterdamse straatbeeld, en ook bij veel van onze topsportevenementen is BUKO onlosmakelijk verbonden. We weten wat we aan elkaar hebben, helpen elkaar en trekken samen op. Daarom zien wij met vertrouwen de toekomst tegemoet, waarin onze ambities voor het binnenhalen van grote evenementen de komende jaren onvermoeid blijven.”

Ook ‘010 naar Tokyo’ sporter Artjom Kasparian weet zich gesteund door BUKO d.m.v. de Olympic Partner Box; zij helpen daarmee de Rotterdamse topsporter verder naar zijn ultieme doel, de Olympische Spelen.

Diana Schultz en Peter Blangé van Rotterdam Topsport op bezoek bij Robert Emmerich en zijn collega’s van BUKO Infrasupport bij de regiovestiging in Rhoon.