Skip to main content

Alle tijdelijke verkeersmaatregelen rondom de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in september zullen worden verzorgd door BUKO Infrasupport. Ruim 200 trailers van de organisatie Formula One Management worden geparkeerd op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. En BUKO Transport staat tijdens het 3-daagse evenement met autokraanwagens en crew stand-by om eventuele auto’s van het circuit weg te slepen. “Het is in onze achtertuin, we gaan er doen waar we goed in zijn en ondertussen maken we deel uit van een evenement waar we zelf groot fan van zijn. We kijken er enorm naar uit.”, zegt Dick Burger, eigenaar van BUKO Infrasupport en BUKO Transport. De partijen gaan de samenwerking aan voor de komende drie jaar.

Het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is een driedaags event dat honderdduizenden bezoekers zal aantrekken. De organisatie zelf noemt het niet voor niets ‘het grootste race spektakel’. “We zijn al decennia lang partners van CM.com Circuit Zandvoort bij races en evenementen, dus dan wil je daar ook zijn op het moment dat iedereen hier samenkomt voor het grootste evenement, de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix”, aldus Burger. BUKO is een gewaardeerde partner van de grootste evenementen en festivals in Nederland. De bedrijven zijn hierop ingericht en nemen hun dagelijkse expertise en brede ervaring mee in de zorgvuldige voorbereiding naar Zandvoort.

Ook wij staan straks op pole position

BUKO Infrasupport en BUKO Transport weten vanuit hun professionaliteit dat een dergelijk evenement minutieuze logistieke voorbereiding vraagt. Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport: “Het gaat er om dat bezoekers zo soepel mogelijk van en naar het circuit worden geleid. De kortst mogelijke weg, de duidelijkste weg en de weg die de omgeving het minst belast. Dit is waarvoor wij straks op pole position staan.” Samen met alle betrokkenen is er een mobiliteitsplan opgesteld dat de meest efficiënte route moet realiseren. Of het nu gaat om autoverkeer, fietsers of bezoekers die met het openbaar vervoer komen.