Skip to main content

Onderweg. We zijn het allemaal. Via mooi geasfalteerde wegen, drukke maar goed georganiseerde kruispunten, smalle maar overzichtelijke straatjes en brede verbindingswegen komen we veilig op onze bestemming. Met de auto of het openbaar vervoer, op de fiets of te voet. We zijn afhankelijk geworden van een goede infrastructuur en toch vinden we het de normaalste zaak van de wereld. Best bijzonder eigenlijk, als je er bij stilstaat…

Dag en nacht wordt er gewerkt aan- en op ons wegennetwerk. Zodat wij allemaal, iedere dag, veilig onderweg kunnen zijn. Om deze noodzakelijke werkzaamheden voor iedereen op een veilige wijze uit te voeren heb je goede vakmensen nodig.

Die vakmensen, dat zijn de onze. Let er maar eens op… Je komt ze overal tegen. De medewerkers van BUKO Infrasupport.

Met kwalitatief materiaal, ervaren vakmensen met een hoog veiligheidsbewustzijn en een klantgerichte aanpak is BUKO Infrasupport hét aanspreekpunt voor tijdelijke verkeersmaatregelen in Nederland. Veilig werken doen wij samen. Samen met opdrachtgevers, leveranciers en wegbeheerders. Wij zijn altijd bereikbaar en vanuit de meer dan tien vestigingen verspreid over het land zijn zij overal bekend en altijd dichtbij.

WIJ ZIJN BUKO

Samen onderweg naar veiligheid.

Weten wat dat nu echt betekent? Ons verhaal zie je terug in onze prachtige bedrijfsfilm.