Skip to main content

Zo’n tien maanden nadat de eerste paal van het nieuwbouw pand in Barendrecht in de grond werd geslagen verhuisden onze collega’s van de regiovestiging Rotterdam al naar hun nieuwe werkplek. 25 jaar moesten ze wachten op deze verhuizing, maar wat hebben ze er een prachtige plek voor terug gekregen! Drie maanden na de verhuizing was dan écht alles gereed in het nieuwe pand en was het tijd voor een officiële opening.

Op woensdag 6 juli 2022 vierden we de feestelijke opening ons nieuwe pand van BUKO Infrasupport Regiovestiging Rotterdam. In het bijzijn van collega’s, partners, kinderen en relaties opende Wethouder Dirk Vermaat (Verkeer & Vervoer) samen met onze Algemeen Directeur Robert Emmerich het prachtige nieuwbouw pand middels een sleuteloverdracht aan Regiomanager Rob Langenberg. Wij willen iedereen bedanken die aanwezig kon zijn om dit bijzondere moment samen met ons te vieren.

Onderstaand filmpje geeft nogmaals een prachtige indruk van onze nieuwe werkplek:

Het pand is volledig op onze wensen en eisen ontworpen, met fijne werkruimtes en genoeg opslagruimte. We willen dan ook nogmaals alle partijen die een bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling en de bouw bedanken: Idea architecten, Ontwikkeladviseur BV, BMN De Klerk, Barth Installatietechniek B.V., EVS infrabouw, Dura Vermeer en Gemeente Barendrecht. En natuurlijk een speciaal woord van dank aan Martin Meerkerk en Raymon Somford die dit hele traject namens BUKO Infrasupport fantastisch begeleid hebben!