Skip to main content

Naast kleine en grootschalige infra projecten is BUKO Infrasupport ook de juiste partner als het gaat om evenementen. Doordat wij landelijk opereren beschikken wij overal over de juiste lokale kennis. Dat helpt ons bij het opstellen van complexe verkeersplannen waarbij de doorstroming en bereikbaarheid belangrijke topics zijn. We denken mee van A tot Z, weten van aanpakken en hebben een doorzettersmentaliteit. En natuurlijk zijn deze events ook voor onze collega’s de kers op de taart om te mogen draaien. Samen zetten we de schouders eronder om alles op tijd gereed te hebben.

Waar Infra projecten vaak een lange doorlooptijd hebben en bestaan uit meerdere faseringen, zijn evenementen complex vanwege hun korte duur. Duizenden bezoekers komen in een zéér kort tijdsbestek allemaal naar een zelfde locatie en gaan tegelijkertijd weer weg. Dit vraagt om een getailleerd verkeersplan waarbij rekening wordt gehouden met de doorstroming van alle verkeersstromen, de bereikbaarheid van de omgeving en de wensen van de organisator/opdrachtgever en wegbeheerder. Daarnaast hebben we te maken met vele stakeholders die allemaal in een vroegtijdig scenario betrokken worden bij de planvorming.

Benieuwd hoe we te werk gaan en wat ieder evenement uniek en uitdagend maakt? We vertellen het je in deze video, met beelden van de NN Marathon Rotterdam, de MOTUL TT Assen en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.