Skip to main content

BUKO Infrasupport versterkt haar landelijke dekking

BARENDRECHT – Per 17 juni 2022 is Van Hooft Verkeerstechniek uit Ittervoort in Limburg verkocht aan branchegenoot BUKO Infrasupport. BUKO Infrasupport, marktleider in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen, verstevigt zo haar positie in Zuidoost-Nederland waardoor zij haar opdrachtgevers in de (semi-)overheid en de grond-, weg-, en waterbouw nog beter van dienst kan zijn. Na de verkoop zal Van Hooft haar activiteiten voortzetten onder de naam BUKO Infrasupport regiovestiging Ittervoort.

Van Hooft Verkeerstechniek is de afgelopen twaalf jaar gegroeid naar een sterk lokale speler in de verhuur van tijdelijke verkeersmaatregelen in Noord-Brabant en Limburg. De lokale kennis van de medewerkers, de mooie opdrachtgevers plus de centrale ligging aan de A2 hebben de interesse gewekt van de nieuwe eigenaar. BUKO Infrasupport zal in Ittervoort haar tiende regiovestiging realiseren.

John van Hooft, oprichter en eigenaar Van Hooft Verkeerstechniek: “BUKO Infrasupport is een zeer professionele organisatie, heeft een prachtige uitstraling en is landelijk actief met ruim driehonderd medewerkers. Voor de volgende fase in de groei en ontwikkeling van Van Hooft is schaalgrootte nodig en ik ben ervan overtuigd dat onder BUKO Infrasupport ons bedrijf nieuwe kansen zal benutten om de marktpositie verder uit te bouwen.

Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport: “De overname van
Van Hooft is een geweldige stap voor ons bedrijf en past naadloos in onze groeistrategie om onze positie als marktleider regionaal verder te verstevigen. Met de centrale ligging van de nieuwe regiovestiging en de nieuwe vakkundige collega’s die thuis zijn in de regio kunnen we opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van de doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties.

John van Hooft vult aan: “Ik ben onder de indruk van de professionaliteit, klantgerichtheid en hoge kwaliteitstandaard van BUKO Infrasupport. Dit geeft mij het volle vertrouwen dat onze opdrachtgevers en medewerkers in goede handen zijn.

Over Van Hooft Verkeerstechniek

Van Hooft Verkeerstechniek is sinds 2010 actief in de verhuur van tijdelijke verkeersmaatregelen in Noord-Brabant en Limburg. Zij bieden oplossingen in complexe verkeerssituaties aan de hand van technieken en materialen die bijdragen aan veiligheid en duurzaamheid. Er werken zeventien medewerkers vanuit de bedrijfslocatie in Ittervoort.

Over BUKO Infrasupport

BUKO Infrasupport is sinds 1991 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen in Nederland. Met betrokken vakmensen, een hoge veiligheidsstandaard en de meest moderne verkeersmaatregelen zorgt BUKO Infrasupport al ruim dertig jaar voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Met de overname van Van Hooft groeit het aantal regiovestigingen verder naar tien regiovestigingen. Er werken ruim 320 medewerkers.


John van Hooft, oprichter en eigenaar Van Hooft verkeerstechniek (links) en Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport (rechts)