Skip to main content

Wat-een-race. Wat-een-weekend! Niet alleen Max haalde glansrijk de finish. Ook onze BUKO toppers hebben de afgelopen weken en vooral dagen keihard gewerkt. Mét resultaat! Als official event supplier van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix kijken we terug op een zeer geslaagd evenement. Ruim honderdduizend oranje fans kwamen de afgelopen 3 dagen dagelijks naar CM.com circuit Zandvoort.

Alle tijdelijke verkeersmaatregelen werden door de collega’s van BUKO Infrasupport verzorgd. Een monsterklus, met een grondige voorbereiding en ruim 225 uur aan tekenwerk. Op de werf werden meer dan 2000 borden geprepareerd, waar bijna 2 kilometer aan folie voor werd gebruikt. Vervolgens werden al deze maatregelen en materialen door onze vakmannen geplaatst en in werking gesteld. Inmiddels is Zandvoort weer toegankelijk en worden alle materialen in fases weer verwijderd. Vanuit BUKO Transport waren 14 collega’s aanwezig tijdens het driedaagse race spektakel met 7 autokraanwagens. Gedurende het event zijn zij meerdere malen in actie gekomen om auto’s veilig van het asfalt te halen.

Wij willen alle collega’s die hebben bijgedragen aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix ontzettend bedanken voor hun inzet. En natuurlijk willen wij de organisatie bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in BUKO. Op naar 2023!

#wijzijnbuko #DutchGP #officialeventsupplier