Nieuws.

Uitbreiding Kindcentrum De Verwondering in volle gang

Uitbreiding Kindcentrum De Verwondering in volle gang.

In 2014 realiseerde BUKO in samenwerking met Conexus, Hevo en Bulkens architecten nieuwbouw voor Kindcentrum De Verwondering. Nu bijna 3 jaar later zijn we druk bezig met de uitbreiding van het gebouw. Dit in verband met een snelle groei van het aantal leerlingen.

17-05-2017

Bouw semipermanente school voor Spinoza20first gaat binnenkort van start.

In mei start BUKO met de aanvang van de werkzaamheden op de projectlocatie. De oplevering van het project staat gepland voor aanvang van het nieuwe schooljaar. De school krijgt een omvang van ca. 3.300m². Duurzaamheid en het creëren van een eigen uitstraling zijn belangrijke uitgangspunten geweest tijdens de ontwikkeling deze school. Deze tijdelijke locatie zal de komende jaren de overbrugging moeten vormen naar de uiteindelijke definitieve locatie.

25-04-2017

Mooie erkenning voor BUKO Transport op Dag van de Veiligheid.

BUKO Transport is trots op de mooie waardering van Dura Vermeer. Tijdens de Dag van de Veiligheid werd onze chauffeur Geert Nieborg totaal verrast door het MT van Dura Vermeer en ontving naast lovende woorden ook een leuke attentie.

30-03-2017

Leerlingengroei voor de St Willibrordusschool Gebouw groeit mee.

De St. Willibrordusschool heeft een groeitoename van 90 extra leerlingen door de opheffing van een andere school in de Schiedamse volksbuurt. De huidige onderwijslocatie is niet toereikend voor zoveel extra leerlingen zodat de school genoodzaakt is op zoek te gaan naar een passende oplossing. BUKO Huisvesting werkt samen met de school een oplossing uit voor flexibele huisvesting.

21-02-2017

Judoka Frank de Wit vervult zijn droom in Parijs.

De talentvolle judoka heeft de prestigieuze Grand Slam van Parijs op zijn naam kunnen schrijven. In december tweette de in Heemskerk geboren judoka nog enthousiast en dankbaar dat BUKO hem de komende jaren gaat sponsoren. Hij stond aan de start van een grote doorbraak. Nu twee maanden later deed hij het publiek verbazen toen hij op overtuigende wijze het goud behaalde op het internationale judotoernooi in Parijs.

14-02-2017

Officiële naamswijziging Visser Infra Service.

ASSEN, 22 december 2016 – Een jaar na de overname van Visser Infra Service Assen gaat de vestiging verder onder de naam BUKO Infrasupport Regiovestiging Assen. Met deze naamswijziging versterkt BUKO Infrasupport haar positie in het Noord Oosten van Nederland.

22-12-2016

Tijdelijke winkel voor Jumbo.

Voor de Jumbo in Leidschendam realiseerden BUKO Bouw & Winkels een tijdelijke supermarkt. In totaal heeft de bouw zo'n 3 maanden geduurd. We legden de bouwwerkzaamheden van minuut tot minuut vast. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video.

20-12-2016

Primeur 10x4-6 voor BUKO Transport.

BUKO Transport heeft met een nieuwe MAN 47.440 10x4-6 een regelrechte primeur in huis. Dit voertuig is namelijk de eerste 47-tonner af-fabriek 10x4 van MAN.

12-12-2016

Open havendag 22 oktober Shell.

Shell heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft BUKO Infrasupport uitgenodigd om te demonstreren hoe we dit waarborgen. We doen het veilig, of we doen het niet.

03-11-2016

Wij zijn buo

Meer weten? Bel 0251 - 26 27 27 of stuur een e-mail

langetermijnrelaties.

Daar zijn we trots op!